Vprasanje
Pozdravljeni,
Zanima me ena stvar.Partnerka je zaposlena ze 6 let v kbm infondu.
Nadomescala je 2 porodniski,po tem pa so ji podaljsevali spet do njene porodniske.Po porodniski so jo klicali novembra nazaj.Do zdaj so ji podaljsevali pogodbo.Zarad povecanega obsega dela.Sedaj ima pogodbo do konc aprila.dela 4ure v racunovodstvu in 4ure kot referent.Danes so jo klicali v pisarno in ji povedali da ji bodo podaljsali do konca avgusta v racunovodstvu.Za delo referenta pa so dali ven razpis in bodo zaposlili eno ki ji je tudi potekla porodniska in je prej tukaj nadomescala porodnisko.Ceš,da ma ona prednost, ker ima izpit za trzenje,in ima pogoje.
Zanima me kaj nebi morali prvo njej ponuditi dela,pa ji rect da naj izpit za trzenje naredi,ker bi ga tudi naredila,ker jim je to ze vec krat rekla,da bi sla delat.Pa so jo ignirirali.Ni tako,da bi njej rekli naredi izpit za trzenje in imas prednost?ce je tukaj ze 6 let?to so naredili ze drugic,da so njo odjebali,dali pa drugi za nedolocen cas.Prosim za pomoc,kaj se lahko naredi,ker partnerka je cisto iz sebe.
Hvala
Pozabil sem napisat da je od novemra lani spet zaposlena,ker so jo kilcali nazaj
Cimprej naj se nauci, da zivljenje ni fer in da v poslu ni custev. Taki so pac danes delodajalci. Jaz sem to pred kratkim izkusila na svoji kozi in sem si obljubila, da bom poskusala najti delodajalca, ki bo z mano delal spostljivo in me cenil, ker menim, da si to zasluzim.
Jaz bi si pac iskala se kaksno drugo moznost, kje drugje, ker delodajalec ji je ze pokazal koliko je njemu vredna.
Pa veliko srece, kjerkoli ze 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.