Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Kazen za neupoštevanje varstva pri delu po pisnem opominu

Kazen za neupoštevanje varstva pri delu po pisnem opominu

Sedaj nevem kaj naresti. Prvo da povem sem v osebnem stečaju drugo delam za večjo firmo v Sloveniji preko agencije seveda. Avgusta se mi je dogodil neljubi dogodek za katerega vsaj polovično jaz prevzemam odgovornost. No problemi so se začeli že na začetku naj povem da me niso spustili z poškodbo takoj na urgenco dokler se izjava ni spremenila,tako rekoč izsilili so spremembo izjave pod bolečino. no sedaj sem še zmeraj na bolniški od prvotne lažje poškodbe kot so oni navajali je UZ pokazal da gre za težjo poškodbo pri delu, pred 1 tednom dni sem na dom prejel. Opomin češ da so se odločili da mi zaradi neupoštevanja varstva pri delu dajo ta opomin. pisno priporočeno vse tako kot mora biti razumem. no včeraj pa sem prejel klic iz agencije da zadeva ni zaključena ter da moram plačati kazen ker naj bi naredil tudi škodo podjetju ( navajajo ceno 1500€ za eno ograjo katero jim jaz popravim za 100€ brez problema) Ali lahko to naredijo da mi po (tako sem vsaj jaz mislil) opominu se spominjo da dajo še denarno kazen. ter še večje vprašanje ker ne povejo točno koliko naj bi znašala kazen ter to da mi pisno še niso poslali pisma lahko že v petek ob plači vzamejo denar. in če se to zgodi kaj lahko jaz naredim ? že tako me stečajni upravitelj drži ( da ne rečem za kaj). Kazen bi tako še bolj pripomogla k temu da se moje materialno stanje poslabša da ne govorim o temu da Stečajni upravitelj zahteva gotovino katere jaz nikoli nisem prejel ( regres – boni ) ali lahko to zahteva da če jaz dobim polovico regresa v bonih da on od mene zahteva gotovino in ne kartice? Uglavnem katastrofa sem počasi že na koncu z živci in res nevem kaj naresti

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close