delo v Dipo ali Rutarju?
Dela kdo v Dipo ali Rutarju? Kakšne so razmere, vodstvo? S čim ste zadovoljni in s čim niste zadovoljni?
Katastrofa, v vseh pogledih. Kar nekaj zgodb sem slišala, kako jih najprej zezajo na razgovorih, pa sprejemajo v ožje kroge in na koncu ponudijo delo za polovični delovni čas. Poznam tudi enega, ki dela tam že kar nekaj let in kot vem, so razmere tam zelo slabe. Pritiski na vodje oddelkov in posledično vodje pritiskajo na prodajalce. Prihaja do raznih intrig in spletk. Zaposleni se grizejo med sabo zaradi višine prometa, ki jim ga priznava vodja oddelka, ki zahteva za svojo dobro oceno “poseben” odnos….
Obup! Če ni nujno ne hodi tja
vidim da iščejo delavce za n. gorico. a je res taka groza??
Kje si videl razpis za Novo Gorico’ Kakšne pogoje je treba izpolniti.
oglas je na mojedelo.com, iščejo pa poslovodjo, prodajalce, blagajničarke, skladiščnika. baje da bo nova trgovina odprta tam nekje maja.
Mene so poklicali na razgovor za delo v Novi Gorici. Najprej sem bila vesela, sedaj me pa kar malo skrbi, glede na to, da ni nobenega pozitivnega odziva.
So še koga povabili na razgovor?
Poslala sem vlogo, ampak me nobeden ni kontaktiral in poklical na zaposlitveni razgovor. Mene zanima kje točno bodo odprli Dipo, d.o.o. v Novi Gorici? Prej so govorili tam pri Supernovi v nekdanji železniški remizi. Kaj pa sedaj, kje bodo trgovino odprli?
Pozdravljeni! Kaj mogoče je dobil že kakšen od vas odgovor, da ga zaposlijo v Dipotu Nova Gorica? Hvala in lp
Pozdrav, mene so danes klicali, da sem sprejeta, in da moram najprej na zdravniški, je še kdo ki je bil klican da je sprejet?
lp
Živijo, mene so tudi klicali, da sem sprejeta, sem pa že dobila drugje službo z ugodnejšim urnikom.
Srečno v novi službi ti želim 🙂
Tisti, ki ste bili sprejeti so vas še kaj klicali?
Koliko vas je ze sprejetih in kdaj se pricne usposabljanje ? Kdaj naj bi bila otvoritev ?
Kaj mogoce kdo ve poslovodja ze hodi na usposabljanje.
Enkrat so me kontaktirali glede razgovora za Dipo sem bil vesel sedaj pa tisina.
Mene so klicali, da morem na sistematski in potem več nič ne duha ne sluha. Res zelo čudno. Mah!
Avtor kaj si že podpisala pogodbo? Kje pa potekajo razgovori ali je prisoten-a tudi poslovodja?
Upam ,da bodo zaposlili tehnične tipe ljudi , ker gre za takšno vrsto trgovine bolj.
Mene so tudi klicali da srm sprejeta in da me bodo poklicali za zdravniski, pa ni se nic.
Pravkar dobila mail z datumom in uro zdravniskega pregleda.
Najprej baje nardis zdravniski in pol ti dajo komaj pogodbo.
Zdej ko take berem, sploh ne vem ce naj grem na zdravniski al tud jst odklonim.
Katastrofa. moj partner delal 5 let. vmes so ga 2x dali na borzo pol nazaj vzeli. nazadnje ko so ga dali dol niti tolko niso bli da bi ga poklicali ali mu prejšn dan povedali da ne rabi hodit več tja tja se je pripeljal pa so mu samo knjigo v roke dali pa še to navadn delavec ki je biv zamenjava za poslovodjo niti tolko niso bli da mu bi mu poslovodja reko oz nekdo od vodilnih. po pol leta so pa ga hotli nazaj hvala bogu je imel drugo službo da jih je lahko z ponosom zavrno. in koliko je reko da tja več ne gre in da je raje na cesti ker se samo norca delajo in nisi nič vreden
Pozdravljeni
no pa da ne boste flancali sem ter tja, evo info iz prve roke.
Sama sem zaposlena v Dipo že skoraj 6 let in veliko mojih sodelavcev je z mano že vrsto let in lahko rečem da sem zelo zadovoljna.
Odlični odnosi, velika podpora, ogromno dajo na izobraževanje, oborožijo te z vsem kar potrebuješ za dobro opravljeno delo.
Je pa res in poudarjam, da je PAČ TREBA DELAT, kar enim nikoli ne bo jasno in vedno točno ti širijo laži itd..
Dajte si priložnost ljudje in si sami ustvarite mnenje, ne pa da berete te forume, ki so odlična gnezda laži, metanja polen pod noge, škodoželjnosti in še kaj,….
Mene je pa punca zapustla…baje da nisem edini….kaj cem grem na forum jokat in nabijat….
Sem se prav nasmejal vasim komentarjem…
Komentarji so strokovni po sistemu rekla kazala.
V vasih sluzbah je vse idealno,vse super,placa da gate para…..je res…?!
Zresnite se, sanjska sluzba…ali jo opravljate?
Ne razumem zakaj pametujete in zapirate moznost zaposlitve tistim , ki zelijo delat.
Morda pa je to njegova/njena sanjska sluzba.
Malo v razmislek strokovnjaki.
Pa vcasih se spomnite tega: ce nimas kaj lepega povedati , potem raje molci!
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.