Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev ali se take stvari lahko kako prepreči

ali se take stvari lahko kako prepreči

https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=594&t=11209137

Začelo se je prejšnji teden, vročine nimam, razen prvega dne 37. Od začetka sem imela zamašen nos, malo me je praskalo v grlu, rahel kašelj in en dan občasno špikalo v pljučih, samo na eni strani. Pa kot da bi imela zabasano glavo.
Par dni se je menjalo, ali me je zeblo, ali pa me je oblivala vročina, da mi je teklo s čela, vmes pa normalne faze. Temperatura pa normalna. Pa malo sem bila polomljena in utrujena. Pa cmok v grlu. Četri večer je bilo najslabše, takrat me je res pikalo in dražilo v grlu, tudi v pljučih me je stiskalo, malo težje sem dihala, kot da bi šlo za poslabšanje moje astme. Naslednje jutro tudi, čez dan pa bolje. Sedaj me še malo draži, pa obliva. Kašljam občasno, malo. Rahlo hripava, grlo ne boli.
Skratka, nič hudega, dosti lažje, kot kakšna gripa. Možu ni nič, je pa dosti odsoten, ker hodi v službo.
In ravno to mi je najbolj čudno. Kaj pa če imam korono, mož pa v službo, testi se pa ne izvajajo, razen če nimaš izrazitih znakov. Po drugi strani pa imam lahko samo prehlad in bi bilo neumno, da še mož ostaja doma. Nima niti osnove za to.
Lahko pa bi se okužila, mož hodi v službo, jaz sem bila v trgovini, v lekarni. Ravno dovolj za inkubacijsko dobo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close