plača Akrapovič

A kdo ve, kolk ima “navaden” delavec plače?

Saj sem dala pod narekovaj, no. Mislila sem tiste v proizvodnji, ki delajo ščite ipd.

Jurja?

Začetnik ne prav veliko, no z nadurami se nabere. Če pa se izkažeš, se pozna tudi v denarnici.

delo je razdeljeno ker imajo dve ali celo trei skupine.
ena skupina dela vse sobote in delo je od 6h-16h ( vsak dan dve nadure plus sobota do 14h)
druga skupina ne dela sobot in tako naprej.
tako da koliko ima kdo plače je brez veze razlagat, pa fantje imajo drugačno delo kot ženske.
delo ni težko in ni na normo( kolikor jaz vem) je pa res da je strogo predvsem pa je ključnega pomena res in disciplina. strogo prepovedan alkohol.
pozanimaj se kar direkt pri akrapoviču.

Hvala vsem. Bom se pozanimala.

Kje pa je ta firma? rs me zanima.
vi pravite 1500 evrov plače, ne verjamem moj moz je delal tam tri leta in lansko leto in z vsemi nadurami malico in prevozom je zasluzil največ 1200 evrov, povem vam da za tak denar in delo in pogoji, bi mogli delavci zasluziti ob normalnem delavniku 2000 evrov, ne pa da so vec v firmi kot doma, hvala bogu da je zamenjal sluzbo in da je zdaj vec z nami zasluzi pa podobno, ni dober tam delat, in vsekakor ni tako dobra plača kot se govori, verjetno je zdej kaj večja, ampak moras dejansko imeti na mesec več kot 40 ur nadur, da zasluzis nekaj cez 1200 ur, govorim za delavce ki delajo v kompezitih, skratka ne splača se, pa odnosi ki jih govorite, to ne drzi, moz je rekel, da odkar je sel on stran, jih je slo zihr ze ene 5 komadov, s tem da je moj moz zapustil firmo kaksne 8 mesecev nazaj in da so mu se dolzni ostali eno celo plačo, tako da moj nasvet zene, matere, punce, ce imate rade svoje naj si najdejo, drugo sluzbo!

ja 720 eurov bruto, ali okoli 515 netto je plača, odnosi do delavcev pa nemogoči, še v zaporu je bolje.

Pogoji dela so nevzdržni : če ne delaš obveznih nadur greš na disciplinsko!
Za 515 neto plače mislijo da so te kupili iz familijo vred… Delavce ocenjujejo kot da niso vredni nič !!! Mislim , da g. Igor Akrapovič nima pojma kaj delajo predpostavljeni z zaposlenimi !!!
Apeliram na g. Akrapoviča: ZBUDI SE !!!

ti že lahko apeliraš, samo dvomim, da bere tale forum
bo treba met mal jajc, pa mu en vljuden dopis napisat in se seveda podpisat…….
samo potem se pri večini neha. najlažje je namreč z jezikom opletat anonimmno, le redki pa si upajo tudi naglas kaj povedat

mislm da se strinjam z vami jaz delam pr akrapotu pa točn vem kaj je smrdi ,smrdi po ritoliznikih in lenuhih eni pa garamo za 600e

sem biu med “28imi” redno zaposlenimi in sem pristal na cesti. kakršna svinjarija se dogaja pri akrapotu jo ne pomnim . nikomur ne privoščim delat v firmi ki ima “mojstre” ritoliznike ki jim je malo mar za navadne delovce. tam si kot številka in nič več. dobit dopust je težka borba, za podaljšan delovni čas ali sobote te kar določijo, drugač pa disciplinska. po tehle sporočilih predvidevam da kar nekaj ljudi ve kaj se dogaja za “lepimi zidovi akrapoviča”
Pa svašta,pojdite drugam delat,če vam je tolk težko delat in pustite delo tistemu ,ki želi delat.
Ful mi greste na živce vsi,ki vidite sam svoje koristi in privilegije…kot da delodajalec denar jemlje iz vreče brez dna.

ni vse izobrazba, v proizvodnji podjetja akrapovič pa zaposlujejo tudi ljudi brez izobrazbe in jih priučijo…… tako da so to v bistvu (ne seveda vsi) nekvalificirani delavci s končano oš, poklicno šolo…

ali ve kdo koliko ima zavarovalni zastopnik plače

glede zaposlitve pri akrapoviču pa še tole: pripravite se, da boste ob podpisu pogodbe dobili v podpis še bianko odpoved ali pa boste podpisali prazen papir s katerim vas bodo kasneje izsiljevali.

ja bogi akrapovič. nima dnarja pa se izdelke tok pocen prodaja tko da res nevem kako folgate. BOGI REVEZI !!! komi čakam da si japonci zmisljo kej bolšga pa boste usi gagal z igorjem na čelu.

Mislm ne vem kdo bo gagu pomoje pa, da najbl ti. Verjetno si Japonci nebodo kej bolšga zmisls glede na to da je trenutno najbolši na svetu tko da če bi se vsi tok trudl kukr govorijo bi bli tut plačani dobr lahko se pa tud zaposlite nekje kjer plače neboste sploh nikol vidl delal pa po 12 ur na dan. Menim da bi bogli bit v teh časih samo veseli, da imate službe in čim manj pametvat. Verjetno pa res Igor ne bere takih neumnih forumov kjer se najde kup nesposobnežev in šinfa čez cel svet.

Ja seveda samo da je služba, plača pa če je ali je ni. Zaradi takšnega razmišljanja pa smo tam kjer smo-cel mesec pošteno garaš, pa nimaš toliko, da bi pregural mesec.

Ti imej službo jest bom pa žel tvoje sadove in se režal na jahti z mladimi pičkicami pa jedu divjačino z jastogi HA HA HA HA HA HA HA! Ej muca dej mi ga …. aja dej mi rajš taprve prnes z žara kremenatlce od divjega prašička pa domač teran ne un drek k ga majo po trgovinah un je za hlapce k bojo itak pocrkal od raka sej majo itak vse zastruplen! Pr 500000000EUR pa ja ne bom šparu ker meso al pa pjačo bom jedu al pa mlade muce lizu k jih večina sam sanja kaj šele vid!
Forum je zaprt za komentiranje.