Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti nič jasno

nič jasno

LP!Zanima me nekaj in sicer sem leta 2003 dobila po pošti sodno izvržbo za neporavnane obveznosti zab tel. si.pri mojem ogovuru sem navedla brezposelnost,…nato so mi odobrili,da lahko plačam po obrokih to sem tudi storila,pri predzadnji položnici so pa mi poslali,da moj preostali dolg znaša še 1720 SIT,po prejemu plačila pa bojo predlagali umik izvršilnega predloga.Jaz sem še to položnico olačala imam doma vsa dokazila.Vse do ptejšnega tedna nisem prejela nobene pošte,klica,…na vratih pa sodni izvršitelj?Vse sem mu pokazala potem je odšelm in rekel,da me bo drugi dan poklical iz tega ni bilo nič,zanima me kaj lahko pričakujem ,če oni niso dali predlog za umik izvršilnega predloga,tako kot imam navedeno na si.zadnjem pismo,ki sem ga prejela?Kosem pa klicala na si.pa so mi rekli kdo mi je to pismo poslal.Res ne vem kaj bi oni po 8 l. radi

Na sodišče, ki vodi postopek, pošljite ugovor, v katerem navedite, da ste celoten dolg poplačali (preverite, če ste plačali tudi izvršilne stroške in obresti) in priložite vsa dokazila.
Prav tako se osebno zglasite pri upniku z vsemi dokazili, da razčistite zadeve.

*********************************** EVA STROPNIK, univ. dipl. prav., Geovin, geodetske storitve in pravno svetovanje, V. Stropnik s.p., Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close