Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti Izbris motornega vozila iz sistema SIS(Interpola)

Izbris motornega vozila iz sistema SIS(Interpola)

Leta 2006/01 sem kupil vozilo iz Italije uredil vse potrebno za reg. pri nas. Ga uporabljal dobra dva meseca nakar me policija ustavi ob pregledu ugotovi da je avto prijavljeno kot ukradeno v Italiji 20dni pozneje, kot je bilo pri nas reg. Itd…Nakar mi vozilo zaplenijo in vse do zdaj je bilo skladisceno pri nas.

Vsa ta leta sem dokazoval da sem vozilo kupil v dobri veri…

In po dobrih štrih letih mi je uspelo dobiti vozilo nazaj. Sedaj imam problem kako izbrisati vozilo iz sistema sis(interpola) kdo je dolzan izbrisati vozilo iz sistema (sis) sodisce, jaz???
Ce, jaz: na koga, kam naj se obrnem?

Izbris iz sistema S.I.S. se načeloma ureja pri tistem organu v tisti državi članici, ki je odredil vpis podatka (torej v vašem primeru v Italiji). Za vse nadaljnje informacije se obrnite na Ministrstvo za notranje zadeve, Štefanova 2, 1501 Ljubljana.

*********************************** EVA STROPNIK, univ. dipl. prav., Geovin, geodetske storitve in pravno svetovanje, V. Stropnik s.p., Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close