Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti lažne obtožbe in obrekovanje

lažne obtožbe in obrekovanje

Spoštovani,zanima me sledeče. Imam težave s sodelavko,ki so tokrat šle čez vse meje.Obtožila me je namreč kraje.Pa ne samo to ,vse to je seveda veselo prenesla na sodelavce in naše bolnike,ki sedaj veselo kažejo s prstom name…češ to je ta ,ki krade.Glede na to,da ima ta dotična oseba že kar nekaj masla na glavi bi rada temu naredila konec.Zelo je prizadela mene,da ne govorim o tem kako na tleh je moja psiha in kako je prizadela moj ugled v družbi ter mi naredila škodo na vseh področjih.
Res je,da so mi nadrejeni,ki jo zagovarjajo na vseh koncih in ne odprejo oči,rekli naj se s em ne obremenjujem,ker so to samo čveke….halo to so hude obtožbe!!!!!!!

Kaj lahko naredim v tem primeru? Na koga naj se obrnem….je to tožilstvo…policija???

Prosim za vaš nasvet

Ravnanje sodelavke, ki ga navajate, ustreza elementom kaznivega dejanja žaljive obdolžitve. Pregon se začne na zasebno tožbo, za sestavo katere se obrnite na odvetnika.

*********************************** EVA STROPNIK, univ. dipl. prav., Geovin, geodetske storitve in pravno svetovanje, V. Stropnik s.p., Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close