Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti ali lahko dvakrat vložim tožbo za isto zadevo

ali lahko dvakrat vložim tožbo za isto zadevo

proti delodajalcu imam vloženo odškodninsko tožbo, pa vendar sodišče od mene ni zahtevalo plačila kakšne sodne takse. Obravnave še ni razpisane. To me čudi in se bojim, da ne bi prišlo do kakšne proceduralne napake. Ali bi bilo možno tožbo v takem primeru vložiti še enkrat?

Počakajte še malo, ali pa se pri sodišču pozanimajte kaj je na stvari. Možnost, da bi se vaša tožba kje izgubila je sicer minimalna, vendar lahko v tem primeru vložite novo.

*********************************** EVA STROPNIK, univ. dipl. prav., Geovin, geodetske storitve in pravno svetovanje, V. Stropnik s.p., Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem.

Zanima me ali lahko glede na to, da sem pri sodišču vložil tožbo na prepoved nadaljnega vznemirjanja lastninske pravice in jo po pozivu sodišča dopolnil, sedaj pa dobil sklep sodišča,da se tožba zavrže ,ker ni popolna; ponovno vložim novo tožbo na sodišče za isto stvar?
prosil bi za hiter odgovor.
hvala

Da, v tem primeru lahko ponovno vložite tožbo za isto stvar.

*********************************** EVA STROPNIK, univ. dipl. prav., Geovin, geodetske storitve in pravno svetovanje, V. Stropnik s.p., Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close