Tržni inšpektorat. varstvo otrok
Pozdravljeni.
pred kratkim sem dobila pošto tržnega inšpektorata- povabilo na zagovor za oglaševanje varstva otrok.
oglas za varstvo otrok na domu sem oddala na spletni strani, vendar nisem se seznanila s tem, da je to kaznjivo. v oglasu nisem omenjala urne postavke in niti osebnih podatkov razen imena in priimka ter kontakta.
kmalu po oddanem oglasu sem dobila že klic ženske samohranilke, ki je potrebovala varstvo. opravili sva razgovor v bližnjem bistroju in se pogovorili. ponudila mi je delo in sama postavila urno postavko. dela nisem nato opravljala. niti enkrat.
zanima me, kaj lahko pričakujem na tržnem inšpektoratu…kako se lahko zagovarjam, saj te dejavnosti na koncu nisem opravljala in nima noben dokaza, da sem imela sploh razgovor s to žensko.
hvala za pomoč.
Spoštovani!
V kolikor niste opravljali dejavnosti potem ne boste deležni nobenih posledic, v nasprotnem primeru pa ste opravljali delo na črno. Inšpektorju, ki vas je povabil na razgovor razložite, da ste podali oglas in da niste vedeli, da bi morali za to imeti registrirano dejavnost ter, da do opravljanja dejavnosti dejansko ni prišlo.
Lepo pozdravljeni!
Forum je zaprt za komentiranje.