Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti prijava stalnega bivališča-kje?

prijava stalnega bivališča-kje?

pozdravljeni!
Imam sledeč problem: starša morata prijaviti stalno bivališče, ampak živita v tujini. ker bosta morala za prijavo tam čakati vsaj še 4 leta, me zanima kaj naj storita.
nepremičnina kjer sta imela prijavljeno stalno bivališče, se je prodala in ne moreta imeti več prijavljenega naslova, pri meni pa tudi ne ker živim v nejmniškem stanovanju in mi najemodajalec ne dovoli prijave za starša.
Kakše imata možnosti, glede na to da moraš imeti stalno bivališče.
hvala, lp

Spoštovani,

glede na dejansko stanje, druge možnosti ne poznamo. Poiskati bi bilo potrebno nekoga, ki bi dovolil, da se prijavita.

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana [email protected] http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

pozdravljeni
pred nekaj dnevi sem se ločila in sedaj mi je bivši mož rekel da se moram odjaviti-vse lepo in prav saj se bi ampak sem v podnajemniškem stanovanju in lastnik se ne strinja da bi se tukaj prijavila stalno-kaj mi je storiti-obstaja kaka druga varjanta da pridobim stalno bivališče v kraju kamor sem se preselila.nočem mu nagajati ampak res se nimam kje prijaviti kot stalno bivališče.

pozdravljeni
pred nekaj dnevi sem se ločila in sedaj mi je bivši mož rekel da se moram odjaviti-vse lepo in prav saj se bi ampak sem v podnajemniškem stanovanju in lastnik se ne strinja da bi se tukaj prijavila stalno-kaj mi je storiti-obstaja kaka druga varjanta da pridobim stalno bivališče v kraju kamor sem se preselila.nočem mu nagajati ampak res se nimam kje prijaviti kot stalno bivališče.

Spoštovani,

posameznik ob prijavi stalnega prebivališča in prijavi spremembe naslova stanovanja predloži dokazilo, da ima pravico do prebivanja na naslovu, ki ga prijavlja. Kot dokazilo, da ima posameznik pravico do prebivanja na naslovu, se šteje tudi najemna in podnajemna pogodba ali pisno soglasje lastnika oziroma solastnikov stanovanja oziroma upravljavca nastanitvenega objekta.

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana [email protected] http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close