Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti Etažni lastniki-prosim za pomoč

Etažni lastniki-prosim za pomoč

Spoštovani,
Na vas se obračam v upanju,da dobim kakšen nasvet. Moj problem je povezan z etažno lastnino.. Živim v bloku,ki ima 20 strank. Tu živim že 30let. Počutje in medsoseski odnosi so bili do sedaj super. Živim sama v mansardnem stanovanju. Ker nimam balkona, in glede na to,da sem čisto zgoraj,že 35 let sušim perilo na hodniku. Na hodniku imam tudi čevlje. To do sedaj nikogar ni motilo. Danes pa sem dobila s strani upravnika dopis,da moram takoj pospraviti stojalo in omarico za čevlje,ker je menda ena od strank podala pritožbo,da jo to moti. Lepo vas prosim,če mi pomagate. Nisem konfliktna oseba,vendar me je to zelo razjezilo. Po tolikih letih in glede na to,da dejansko nisem nikomur na poti,saj sem zadnja stranka,sem žalostna. . .
Prosim,če mi poveste,kaj lahko naredim. Naj še povem,da v sosednjih blokih vidim veliko velikih omar in res motijo skupne prostore,pa nihče nič ne reče. Lepo prosim za vaš dragocen nasvet. Lep dan.

Spoštovani,

Skupni deli večstanovanjske stavbe so solastnina etažnih lastnikov. Skupne dele večstanovanjske stavbe uporabljajo etažni lastniki v skladu z njihovo naravo in namenom ter na način, ki ne omejuje drugih etažnih lastnikov.

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana [email protected] http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close