Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti obvestilo o rubežu

obvestilo o rubežu

Naj na kratko opišem zadevo.Imam prijatelja,ki sva pred nekaj leti živela skupaj,ampak nikoli ni bil prijavljen na mojem naslovu.Stanovanje je moja last..Svoj avto je imel zavarovan, na svoje ime in na star naslov,kjer je bil prijavljen.Lastnik ga je pa predčasom odjavil. Z zavarovalniškim agentom se je dogovoril,da položnice pridejo na moj naslov.Položnice sem jaz vse poravnala.ker mi je tudi dajal denar.Vse lepo in prav,ker pa je bil prijatelj dolžen še iz leta 2008 nekaj denarja zavarovlnici,sem dobila obvestilo,da mi bodo rubili.Naj povem še to.Priajtelj ni prijavljen na mojem naslovu.Niti ne živi v Sloveniji,le občasno pride v Slovenijo in se tudi oglasi pri meni.Kaj mi je za storiti?Kako lahko meni rubijo?Vem,da je še nekaj dolžen dursu,to mi je sam povedal.Bom imela zdaj vsak dan rubežnike na vratih.Prav strah me je.

Spoštovani,

vljudno predlagamo, da situacijo pojasnite rubežniku. Vsekakor pa napišite dopis Zavarovalnici in jim pojasnite, da dolžnik na vašem naslovu ne biva niti nikoli ni bival ter da v stanovanju ni dolžnikovih stvari.

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana [email protected] http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close