Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti Prečkanja prehoda za pešce čez rdečo luč

Prečkanja prehoda za pešce čez rdečo luč

Spoštovani!
Star sem 16 let in sem storil prekršek pred enim tednom(17.1.2013) v Ljubljani na slovenski cesti pri Nami. Zadeva je bila taka.
Ker se mi je mudilo na avtobus sem prečkal prehod za pešce ko je bila še rdeča luč. Avtov v moji bližini ni bilo. Naenkrat me vidi policist in me vpraša za en osebni dokument. Dam mu osebno izkaznico iz kje popiše moje podatke v njegovo beležko. Popisal je pač podatke iz osebne nato me je vprašal za ime staršev kar je tudi napisal v beležko.

Kaj me lahko čaka? Denarna kazen? Sodnik za prekrške?

P.S. To je bil moj prvi prekršek čeprav so me policisti večkrat popisali oz. legitimirali ponoči na kakšni zabavi ipd.

Spoštovani,

možno je, da boste prejeli denarno kazen, lahko pa se zgodi, da jo boste odnesli le z opozorilom.

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana [email protected] http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Pozdravljeni,
od prekrška je minilo 3 tedne(ko sem šel čez rdečo luč na prehodu za pešce). Koliko časa traja, da policija pošlje obvestilo ali kazen na dom?

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close