Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti odpoved dediscine

odpoved dediscine

zdravo !

8 let nazaj je umru moj dedek ki je imel 3 otroke ( moj tata ,stric,teta ) .Teta in stric sta se takrat po svoji volji odlocila da se odpovedujeta vsem to sta tudi napisala,podpisala z dokumentom vred .Strinjala sta se da se VSE napise na mojega oceta s tem da ima moja babica dozivljensko pravico bivanja v hisi .Pred kratkim je umrla tudi babica in zdaj se je pojavila teta in zahteva en del hise .Zanima me ce jo lahko dobi kljub temu da se je leta nazaj odpovedala in imamo doma njeno pismo kjer je napisana njena izjava crno na belem .Ta list je sel takrat tudi preko notarja in sodisca .Naj se povem da na mojo babico ni bilo nikoli nic napisano vse je bilo na mojega dedka in kasneje na mojega oceta .Hvala in upam na cimprejsnij odgovor Lp

Spoštovani,

če so dejstva takšna kot ste jih navedli in je vaša teta na sodišču izjavila, da se dednemu deležu odpoveduje, te izjave ne more več preklicati.

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana [email protected] http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close