Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti Osebni stečaj

Osebni stečaj

Pozdravljeni,

sem v osebnem stečaju, vendar šele od konca januarja 2014. Sem redno zaposlena, imam 2 otroka, sem mama samohranilka (smo enostarševska družina), pa s strani sodišča še vedno nisem prejela odločbe, kolikšno naj bi bilo mesečno izplačilo – plača (na sodišču so mi povedali, da mi ne pripada samo minimalna plača, ampak tudi po vsakem otroku še določen znesek), da bi to odločbo odnesla na banko, sicer mi banka odobri ostanek samo minimalne plače. Ker bi mi na firmi morali nakazati plačo, odločbe o višini minimalnega izplačila s strani sodišča še nisem prejela (ker pač to traja), mi bo banka seveda vse pobrala, razen tistih 600 eur.
Zanima me, kdaj po začetku osebnega stečaja lahko pričakujem to odločbo in kdaj izvem, kolikšna je moja preizkusna doba?

Hvala za informacijo,

lep pozdrav.

Ani

Spoštovani,

na vprašanje vam žal ne moremo odgovoriti, saj je to odvisno od zasedenosti vsakega posameznega sodišča.

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana [email protected] http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close