Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti Blatenje

Blatenje

Pozdravljeni, iščem pravno mnenje. Na sodišču imamo zdaj drugi postopek, ki vključuje eno osebo. Lani se je prvi postopek končal, tudi pritožbo mu je višje sodišče zavrnilo, zdaj je na vrsti drugi postopek, natančno izvršba. Ta oseba pa konstantno na CSD in na sodišče vedno znova pošilja nove laži, ki sploh nevem, kje jih vzame. Tako je lani pisal, da je moj oče pijanec, da je v moji družini vedno prisoten alkohol, da je mama živčna bolnica, da nismo normalna družina skratka take laži, nato pa je prejšnji mesec na csd in sodišče poslal dopis, kjer po novem pijanstva obtožuje še mojo babico, hkrati pa navaja, da ga je strah, da bo njegova hčerka pri 14. letih že podobna meni, ki je na ulici prodajam. To še ni vse, a naj bo za zdaj dovolj.

Ker je meni počasi res že dovolj teh laži, premišljujem o kaki tožbi zaradi blatenja. Imam kaj možnosti? Prič verjetno ne potrebujem, ker je vse zapisano in dokumentirano s strani CSDja in sodišč.

Če mam kaj možnosti, se lahko verjetno tudi dogovorimo za sodelovanje pri tem primeru.

Spoštovani,

predlagamo vam, da storilca kazensko ovadite npr. zaradi k.d. žaljive obdolžitve, ali k.d. opravljanja. V postopku pa lahko uveljavljate tudi premoženjskopravni zahtevek.

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana [email protected] http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close