Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti prepis premoženja

prepis premoženja

Pozdravljeni,
partner mi želi prepisati polovico svojega premoženja. Ker imam otroka z bivšim partnerjem, iščeva najboljšo možno obliko prepisa, saj se novi partner boji da v primeru moje smrti deduje moj del premoženja moj otrok in s tem moj bivši partner (ker je otrok mladoleten).
Kakšna pogodba bi bila v taki situaciji najbolj primerna? Želela bi tako obliko pogodbe, da mi partner premoženja ne more vzeti nazaj in pa da v primeru moje smrti ne deduje moj otrok oz. da deduje šele potem ko bo polnoleten, da s premoženjem ne bi upravljal bivši partner. Je to sploh možno?
Lp!

Spoštovani,

vašo situacijo je potrebno podrobno preučiti, da bi se dosegla želena posledica, zato vam predlagamo, da se obrnete na odvetnika po lastni izbiri, ki vam bo ob natančni seznanitvi s primerom lahko ustrezno svetoval.

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana [email protected] http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close