Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti odlog izvršilnega postopka

odlog izvršilnega postopka

Pozdravljeni,
izvršitelj mi je poslal dopis da je upnik z dopisom ki ga je prejel izvršitelj predlagal odlog izvršilnega postopka do 1.6.2015. Pravijo če se ne strinjam z odlogom naj jih obvestim v roku 8 dneh.

Kaj to pomeni? Da imam čas do 01.6.2015 da odplačam dolg? Me v tem času ne bojo terjali oz izvršili rubež? Ali se sedaj z njimi dogovorim, da bom dolg odplačevala v obrokih do tega datuma? Kaj mi predlagate oz., kaj to pomeni?

Hvala

Spoštovani,
če boste v tem času redno odplačevali svoj dolg, lahko upnik ponovno predlaga odlog izvršbe in tako podaljša rok za plačilo terjatve.Predlagamo torej, da podate soglasje k odlogu izvršbe (pošljite ga na sodišče) ter se z upnikom dogovorite za obročno odplačilo dolga.

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana [email protected] http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close