Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti zloraba eurocard kartice

zloraba eurocard kartice

Na banki sem oddala pritožbo zaradi zlorabe Eurocard kartice. Banka mi je pritožbo zavrnila, ker je bila transakcija opravljena z vnosom pravilnega 3D Secure osebnega gesla. Banka je sporočila da za nastalo škodo ni odgovorna.

Ali imam pravico do dokumentacije oz. ugotovitev, ki jo je banka pridobila od prodajnega mesta, kjer je bila zloraba izvšena, kakšne so moje pravice do pritožbe in ali je smiselno da najamem odvetnika?
V odgovoru banke na mojo pritožbo ni navedeno, ali imam pravico do pritožbe.

Hvala!

Spoštovani,

predlagamo vam, da na banko naslovite prošnjo za izdajo želene dokumentacije. To dokumentacijo vam banka mora izdati, lahko pa vam zanjo zaračuna določeno nadomestilo.

Za ocenjevanje smiselnosti najemanja odvetnika in vlaganja pritožbe imamo žal premalo podatkov.

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana [email protected] http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close