Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti tozba

tozba

Dan! imam zanimivo vprašanje….kako lahko tožim bivšega moža? sva imeli firmo,sem bila ustanoviteljica,ter direktor on pa direktor ki je tudi bil uradno zaposlen pri tej firmi….in je od 2003 leta delal v prid firmi,ko je leta 2009 začela firma zadolževat mi ni povedal da ima ogromne dolgovi pa leta 2010 samo zaprl firmo,ne da bi šel v osebni stečaj… 2011 leta nevede da je on toliko dolžan davčni,publikusu in še velik malih dolgov….so meni blokirali vse osebne račune,njemu pa nič(zakaj pa?).zaradi tega sem zgubila službo,stanovanje v katerem sem živela v najemu, ter sem mogla preselit h mami.v osebni stečaj ne morem it k nimam tok denarja da plačam sodišču.. ali obstaja kakšna možnost da njega tožim za zadolžitev firme?

Spoštovani,

predlagamo vam, da nemudoma odidete k odvetniku po lastni izbiri. Ob pregledu dokumentacije in natačnejšem opisu zadeve, bo namreč lahko presodil ali ne gre mogoče za katerega izmed kaznivih dejanj. Kolikor gre, boste lahko v kazenskem postopku prijavili tudi premoženjskopravni zahtevek.

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana [email protected] http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close