Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti Zaseženo vozilo NUJNO

Zaseženo vozilo NUJNO

Pozdravljeni folk

Imam en problem če bi mi lahko kdo pomagal
odvzeli so mi vozilo po obravnavi sem od sodišča dobil da je vozilo v hrambi pri sodnem
izvršitelju marjan hojsu zdaj me pa zanima če bi kdo slučajno vedel kako da jaz pridobim nazaj
to svoje vozilo pač od sodišča sem dobil samo to da je vozilo v hrambi nič koliko stroškov bom imel s
tem ko je vozilo pri njemu čisto čisto nič drugega našel sem njegovo spletno stran vendar se nihče ne oglasi kao naj
bi bli usi na dopustu nevem kaj zdaj? ali je imel gdo tukaj isti problem ali vsaj podoben?kolikšni so bili te stroški hrambe vozila?
vsak odgovor mi bo pomagal

Spoštovani,

Plačilo za hrambo zaseženega vozila in manipulacijo je odvisno od teže vozila, ki se lahko izračuna na podlagi podatka o masi vozila, ki je navedena v prometnem dovoljenju.

Plačilo za hrambo zaseženih predmetov, ki jih izvršitelj hrani v lastnih prostorih, znaša 1,5 točke na dan za vsakih 100 kg predmetov, če njihova skupna teža ne presega 5 ton, sicer pa eno točko na dan za vsakih 100 kg predmetov.
Plačilo za manipulacijo znaša 10 točk za vsakih 100 kg predmetov, če njihova skupna teža ne presega 5 ton, sicer pa 7 točk za vsakih 100 kg, vendar ne več kot 700 točk.
Vrednost točke brez davka na dodano vrednost znaša 0,21 eurov.

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana [email protected] http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close