Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti službeno stanovanje

službeno stanovanje

Pozdravljeni,

partner ima sklenjeno pogodbo za nedoločen čas bivanja v službenem stanovanju. V tem istem stanovanju sem prijavljena že 10 let in imam svojo pogodbo, ker mi je ministrstvo dovolilo bivanje. Imava tudi otroka. Stanovanje sva opremila skupaj, vsak polovico, za kar imam plačilne dokaze.
S partnerjem sva se razšla, pri čemer mi on noče povrniti niti enega stroška za urejanje stanovanja. Zaradi tega se nimam namena izseliti. Zanima me, ali lahko mene in hčerko (ki imava pravico do bivanja v tem stanovanju) prisilno izselijo.

V naprej se vam zahvaljujem za odgovor.

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš LP

Spoštovani,

za odgovor je potreben vpogled v vašo pogodbo. Predvidevamo pa, da vam pravica bivanja z razvezo ZZ ne bo več pripadala.

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana [email protected] http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close