Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Popolna sprostitev in Življenje kot igra

Popolna sprostitev in Življenje kot igra

Dragi forumovci,

Ali morda kdo pozna knjigi:
Mike George: POPOLNA SPROSTITEV
Wayne Dyer: ŽIVLJENJE KOT IGRA

Prosim za kratek komentar oziroma mnenje. Vnaprej hvala in lep pozdrav vsem.

Andrea

Tole sem si izpisala kot iztočnico iz knjige Življenje kot igra, ki so jo prebrala pred kakšnim letom. Preberi jo, je lahko berljiva in zanimiva knjiga.

• Bistvo veličine je v sposobnosti, da izbereš osebno izpolnitev v okoliščinah, v katerih drugi izberejo norost.

• Prevzeti odgovornost za samega sebe pomeni več kot le pomerjanje novih misli. Pomeni odločenost, da boste srečni in da boste eliminirali vsako misel, ki v vas ustvarja hromeč občutek nesreče.

Knjige Popolna sprostitev ne poznam, jo bom pa skušala dobiti v knjižnici in jo bom prebrala.

Tudi jaz poznam samo knjigo Življenje kot igra. Zame je to krasna knjiga, od istega avtorja pa še Verjemite in videli boste. Obe knjigi sta kot “navodilo za uporabo življenja”.

Tudi meni je bila Življenje kot igra všeč. Problem pri meni je, da bi vse podobne knjige morala stalno brati, saj me ideje “držijo” le en kratek čas, nato pa pozabim na vse skupaj in spet po starem naprej.

Urša, priporočam ti da si zanimive misli izpišeš iz knjig in vsake toliko le-to prebereš da si obnoviš tisto kar se ti zdi zate pomenbno. Tako jaz delam že nekaj let , tako da imam v wordu že precej dokumentov , ki se nanašajo na razne meni zanmive knjige. Je pa zanimivo kakšno knjigo (npr.o duhovni rasti) ponovno prebrati čez nekaj let in ugotoviš da jo drugače dojemaš – s tem ugotoviš kako se kot človek spreminjaš.

New Report

Close