knjige o osebni rasti
Dan obema! Odkrito povedano, so to knjige, ki jih najraje berem. Meni je všeč od Kojca:Učbenik življenja. Si ga brala? Zanimiva knjiga od našega avtorja. Všeč mi je pisateljeva filozofija bivanja, obstoja in razlaga božje biti. Obstoji nekaj, kar ni Bog, je Bit in naš um je del vsemogočnosti. Kaj smo sposobni narediti z našim umom, kje so meje razumskosti…? neverjeta razlaga. Zakaj zbolimo in kako se v bistvu sami pozdravimo…razlaga negativnih misli na naše telo in um in nekaj kar mi je najbolj všeč v tej knjigi…Naj nas zavajajo vse mogoče strasti in skušnjave, edino ljubezen je tista, ki človeka osrečuje in oživlja. Ljubezen do sebe, drugih in tiste Biti…resnično lep učebenik za življenje in kar je najvažnje – razmišlanje o drugačnosti in burjenje duhovnosti…lepa knjiga, na moč! Preberita si!
Lep dan in veliko sončka obema!
Angel*
Jaz trenutno berem “Iz dnevnika milijonarja ali bogastvo je v nas” od Nikole Grubiša in Borisa Veneta. Super knjiga! Borisa poznam tudi osebno, saj poslujemo skupaj in je CUDOVIT clovek. Vsem priporocam to knjigo.
Glede knjige od Goreye… Sem bila na enem izmed njegovih seminarjev in ga obcudujem, ker je z ogromno volje dosegel vec kot nekdo, ki mu je bilo ze vse dano. Roy je prvi slusno prizadet clovek, ki je diplomiral v Sloveniji. Knjige pa zal se nisem prebrala, a jo nameravam v kratkem.
Ce kdo zeli, mi lahko pise na: [email protected]
LP
Katere knjige o osebnostni rasti pa trenutno berete? Katero knjiga vam je trenutno najbolj pri srcu? Ugotavljam pa, da se zadnje čase pojavlja vedno več knjig o osebni rasti, ki jih po tekočem traku prevajajo iz angleščine in je notri polno balasta. Tako da moraš res dobro pregledati in pomisliti, katera knjiga je vredna da jo vzameš v roke.
Poleg zgoraj naštetih knjig mi je všeč še knjiga Ne boj se ljubiti (avntor Marjan Košiček)
Napišite katere knjige o osebni rsti trenutno berete.
Vsem skupaj želim prijeten dan in čudovit konec tedna.
lp Peter
Pozdravljeni moljčki 🙂
Poznam PSIHOLOŠKO KNJIGO OSEBNE RASTI, ki sem jo brala neštetokrat in me je vedno navdušila. Obstaja več delov mislim da štirje. Prvi in drugi del pa mislim da tudi tretji se imenujejo LJUBEZEN IN DUHOVNA RAST od “PECKA”. Ta knjiga ti da toliko znanja in razumevanja o stvareh ki jih ljudje v bistvu že poznamo samo ne razmišljamo o tem. Razloži ti obnašanje otrok, vzgoja in razumevanje z njimi, ljubezen do partnerja, zakaj smo ljubosumni in od kod ta občutek, strahovi ljudi (samozavest, moč, volja) Iz psihološkega vidika ti razloži problem iz kod izvira in kako ga rešiš. Nekoliko manj mi je všeč, da včasih piše da so nekatere stvari odvisne od boga, ampak teh stvari je tako malo. Knjige za požret no!!!!
Pozdravljeni moljčki 🙂
Poznam PSIHOLOŠKO KNJIGO OSEBNE RASTI, ki sem jo brala neštetokrat in me je vedno navdušila. Obstaja več delov mislim da štirje. Prvi in drugi del pa mislim da tudi tretji se imenujejo LJUBEZEN IN DUHOVNA RAST od “PECKA”. Ta knjiga ti da toliko znanja in razumevanja o stvareh ki jih ljudje v bistvu že poznamo samo ne razmišljamo o tem. Razloži ti obnašanje otrok, vzgoja in razumevanje z njimi, ljubezen do partnerja, zakaj smo ljubosumni in od kod ta občutek, strahovi ljudi (samozavest, moč, volja) Iz psihološkega vidika ti razloži problem iz kod izvira in kako ga rešiš. Nekoliko manj mi je všeč, da včasih piše da so nekatere stvari odvisne od boga, ampak teh stvari je tako malo. Knjige za požret no!!!!
Pozdravljeni moljčki 🙂