Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis SPROŠČUJOČE BRANJE

SPROŠČUJOČE BRANJE

Prosim vse , če mi lahko svetujete kakšno ne preveč težko branje primerno za urice pred spanjem, mogoče primerno za kakšne počitnice. Všeč so mi ljubezenske, družinske vsebine ipd.
Hvala in prijetno branje.

Ej, Victoria Holt ima ogrooooooomnooooooo knjig, takih – ne prevec zahtevnih, primernih prav za dopustnisko branje. Pa tudi Konsalik, Danielle Steel, Sidney Sheldon,…. so OK. Med temi bos gotovo nasla kaj zase. Uspesno branje ti zelim! Lp, Cat.

Victoria Holt in Daniella Steel sta malo preveč “pocukrani”, kaj bolj življenskega prosim. Njuno obdobje me je že minilo. Sem ženska v tridesetem letu. Hvala.

Pod rubriko ‘sproščujoče’ si vsak predstavlja nekaj drugega, ampak jaz bom vseeno podala svoje predloge. Tukaj je par knjig, ki sem jih prebrala v zadnjem času in ki po mojem spadajo v to kategorijo:

Alex Garland: Obala
Arto Paasilina: Zajčje leto, Rešitelj Surunen, Gozd obešenih lisic (te tri so prevedene)
Aleš Čar: Pasji tango
Roddy Doyle: Paddy Clarke, ha ha ha, Ženska, ki se je zaletela v vrata (če lahko bereš v angleščini, pa definitivno še Barrytown Trilogy)
Andrej Skubic: Grenki med
Andrej Morovič: Bomba la petrolia, Vladarka
Miha Mazzini: karkoli, zlasti pa Drobtinice
Jane Austen: Prevzetnost in pristranost (okej, sliši se klasično, ampak jaz sem se ob tej knjigi nesmrtno zabavala)
Maja Novak: Mačja kuga, Izza kongresa, Cimre (zadnji dve sta sicer na videz ‘le’ detektivki, v resnici pa še kaj več)

Vem, da se bom spomnila še nešteto drugih – tole je le za prvo silo. Prijetno branje in lep pozdrav!

Mala tanka knjigica:
John Powell: Skrivnost vztrajanja v ljubezni. Zaspala boš kot angel.
lp
Angel*

Če se želiš še malo nasmejat – Zakon linča od Danila Harmsa. Superca je…

New Report

Close