Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis dnevnik bridget jones

dnevnik bridget jones

a ga je kdo prebral? kaksen se vam zbi, ga je vredno brat?

Nujno!
v anglescini.
za premagovanje depresije!
Bridget ti da moc, da se ne bojis biti samska in dolgo cakati na nekoga, ki te bo vreden.
Bridget je zakon!
fenomen moderne samostojne zenske, rahlo sfrustrirane zaradi bombardiranja medijev, kaksna bi morala biti
ampak bistvo je, da dojames, da je zivljenje in zdrava osebnost in ljubezen nekaj povsem drugega
da ti potrditev, da ce si samska pri 30ih ni s tabo nic narobe, ceprav te okolica zna prepricevati v nasprotno.

lep pozdrav in uzivaj

Brala angleško verzijo (nekatere stvari se pač ne da prevesti).
Super knjiga! Da ti voljo, da ohraniš svoj Jaz, tudi če se drugi z njim ne strinjajo …
Čudovita je predvsem prva knjiga, medtem ko je druga “bolj kot ne” le nadaljevanje.

lp

požrla sem oba dela

Oba dela v angli – prvi super, drugi se mi zdi malo posiljen. Tudi slov. prevod ni slab. Vsekakor vredno pozornosti, ni pa ravno učbenik za samske, čeprav nekateri to trdijo…
T.

Bridget je ZAKON. Prebrala se oba dela 4x.

Super! Super! Super!
Bridget Jones je res zakon!

Simpatično, nezahtevno branje. Knjigi, sta dve izmed tistih, ki jih “požreš” na mah. Preprostost še vedno očara. Sicer pa je okus relativen in je najbolje, da kar sama posežeš po Bridget in presodiš o njeni kvaliteti. Pa lep pozdrav vsem “bridgetkam” od “bridgetke”!

Kakšno moč, da se ne bojiš ostati samski???!!! Jaz sem po prebrani knjigi ostala vsa poklapana in si želela, da ne bi bila brez tipa, ampak bi imela nekoga kot je Mark Darcy…:)

Men je bla knjiga ful všeč.Tak sm vidla,da smo si ženske povsod po svetu enake-predrabljanje vsakega njegovega stavka,pogleda,tona glasu…
Ampak učbenik pa ni…razen če bi si katera želela bit tarča posmeha!

New Report

Close