Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Hvala za nasvete… kaj pa zdaj berete?

Hvala za nasvete… kaj pa zdaj berete?

Hojla!

Nekaj časa nazaj sem vas povprašala za nasvet, katere knjige vzeti v knjižnjici… Prebrala sem že kar nekaj knjig iz spiska, ki je nastal z vašo pomočjo, in lahko rečem, da sem s knjigami prav zadovoljna. Nad Richardom Bachom sem prav navdušena, prav tako nad Harifom Kureishijem. Tudi Marlo Morgan mi je bila všeč… Aleksandra Marinina pa je itak zakon. Ostalo me še čaka in se prav veselim branja!

Kaj pa vi trenutno berete?

Lepe in čim manj deževne pomladne dni želim vsem skupaj!

Gogoljeve Mrtve duše podnevi in Franny and Zooey od Salingerja ponoči. 🙂

Osnovni delci, Metafizika cevi, poskusi Parfum-zgodba o morilcu, Dala sem ti vse življenje, Granatno jabolko

Rakov oddelek od Solženicina

Osnovne delce, končno! Res je fina, točno taka, kot mora dobra knjiga po mojem biti – inovativna, ilustrativna, berljiva. Pred tem pa sem prebrala Twelve Bar Blues (Patrick Neate) in White Teeth (Zadie Smith), ki sta v isti ligi. Res ful lepo priporočam!

berem Marlo Morgan Sporočilo iz večnosti, danes pa sem brala malo iz stare zaveze, ker je ravno tak praznik. Pa ni bilo ravno napeto. Sem ga že odložila do nadaljnega.
Moj mož bere Velika laž, 11.september.

Kri in voda – Antologija sodobnih irskih kratkih zgodb in
Rudi Šeligo: Izgubljeni sveženj.
Če ti je kratka proza všeč, te izbor Kri in voda ne bo razočaral. Glede Šeliga pa nisem čisto prepričan …

schlink: ljubezenski pobegi, bralec
marias: tako belo srce,jutri v bitki misli name
sem prebrala nazadnje, nekaj berem še zdaj, vse je špica!

Meni pa Marias nikakor ni šel, pa sem nekajkrat poskusila. Preveč razvlečeno, kaj pa vem.

New Report

Close