Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis bolečina

bolečina

Pred dvema tednoma se je odselil mož. Boli. Katero knjigo naj preberem, da bo malo lažje?

Lep pozdrav, Maja

katerokoli boš prebrala, bo potem lažje, ker bo vmes minil čas, zato preberi kar svojo najljubšo knjigo. Ali pa morda od Sanje Rozman, Peklenska gugalnica, če si razglabljajoč tip, potem boš nekatere stvari morda gledala drugače in razčlenila svoje težave.
Ko se je to zgodila kolegici, je rekla, da ji je najhuje zato, ker je bil njen bivši tako idealen. Ni našla nobenih napak na njem, tako je bil v redu. No, čez en mesec pa je s starim ključem vstopil v njeno klet, ko je ni bilo doma, in jo pošteno okradel. Potem je žalost zamenjala jeza in ji je šlo hitro na bolje..
Pokukaj še malo na forum življenje, ah to živ…. in si preberi prispevek od zoje, življenje trenutka.
Lep pozdrav

Hiša iz žada.

Ko sem bila jaz v enaki situaciji, sem takoj letela v knjižnico in odnesla vse knjige, ki so vezane na to temo. Meni ni pomagalo. Pomagal pa mi je pogovor s prijateljico, ki mi ni dajala nasvetov, ni me pomilovala, ampak samo poslušala in sočustvovala. Upam, da imaš takšno prijateljico. Ko pa so se zadeve umirile, sem pa izbirala knjige samo po naslovu, čisto intuitivno in se je obneslo. Vedno izberem knjigo, ki se natančno prilega trenutnemu razpoloženju. Iz tega ”bolečega” obdobja sta mi še najbolj ostale v spominu knjigi Samo dihati je treba in Dala sem ti vse življenje.
Naj te naslova ne odvrneta. Mogoče bo pomagalo.

Moč je v tebi, Louise L. Hay… Držim pesti!!

Morda Odprta hiša. Junakinji se je zgodilo podobno kot tebi. Gre pa seveda za roman in ne prirocnik.
Drzim pesti, da hitro in uspesno prebolis!
Vso sreco!

Maja, poskusi z Hisa na Tari (Binchy Maeve). Moje mnenje je, da ne mores nicesar prehiteti in da bo vse naredil cas. Knjige ti pa res lahko za kaksen trenutek polepsajo zivljenje. Vse to se je dogajalo tudi pri nas doma, tako da vem kaj govorim.
Drugace pa… sonce se vedno sveti, tudi zate. In nikoli ne pozabi tega!
Lp, Tamy

Haj!

Mogoče ti bo všeč knjiga Ločitev boli, ali Verjemite in videli boste. Kakorkoli, najbolj ti bo pomagal čas. Meni pomaga že dve leti, delam na sebi, grem v družbo, poskušam živeti bolj polno življenje, kot sem ga. Veliko, veliko sreče. Kar te ne zlomi, te utrdi, pravijo.

Hvala vam za vse predloge.

Pozdrav,

Maja

New Report

Close