Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis sex v mestu

sex v mestu

je knjiga po kateri so posneta tudi nadaljevanja, videla sem jo v knjigarni, kdaj približno pride potem ta knjiga v knjižnico? a kdo to ve?

res? obstaja knjiga sex v mestu? kul! a mogoce kdo ve kdo je avtor..v nadaljevanki(v novih delih) tudi kazejo knjigo sex v mestu..sam sem mislila, da gre pac samo za reklamo v nadaljevanki..da so dal to noter k je carrie tm kao kolumnistka..

http://www.prdr.com/knjigarna.asp?Artikl=KN44020004

Pa je res tudi v slovenščini. Ampak ne vem, če je po nadaljevanki, piše, da je zbirka kolumn, po katerih je nadaljevanka nastala. Bomo videli, po moje bi morala biti kmalu v knjižnicah, razen, če niso tudi knjižničarji na dopustu…

Sem jo čisto po naključju odkrila in tudi prebrala, pa mi ni bila všeč. No pri nas je že v knjižnjici, tako da bi morala biti tudi drugod.
Res nič posebnega, niti zanimivega.
Nadaljevanka mi je pa všeč:)
lp

Sex v mestu je ze v knjiznici. Sem jo ze zdavnaj prebrala. Kar v redu zadeva. Seveda na easy tako kot film, ravno prav za tale cas.

No, knjiga Seks v mestu je isla pri Presernovi druzbi in kolikor vem, je bila prej v knjiznicah kot pa v knjigarnah. Njihova politika pac.
Meni osebno knjiga nekako ne potegne. Prevec smo se razvadili z nadaljevanko… 🙂

New Report

Close