Kriminalke
Kaj pa Aleksandra Marinina?? Vsaj mislim, da je Aleksandra. Mene je zelo pritegnila. Je ruska pisateljica in sem se je v začetku izogibala, ker sem pač mislila, da ne more biti nevemkako napeta in da bo bolj dolgovezna. Ko sem enkrat začela brati pa knjige skoraj nisem mogla odložiti. Res ti jo priporočam.
Hvala za nasvete.
Bolj ali manj sem odvisna od knjiznice. Poleti je bila polioca z kriminalkami zelo osamljena. Sem pa uspela dobiti Patrizio Corneell ;obdukcija in je bila super. je se kaj izslo njenega v slovenscini? Steven King mi je tudi vsec, sem tudi ze vec ali manj, tudi parkrat. Marinino sem ze veckrat iskala pa je v bezigrajski nisem zasledila. Moram prav iti na racunalnik in pogledati ce jo sploh imajo, a kaj ko je z mano vedno nas cmrlj, ki najraje premetava videokasete in je treba seveda skozi laufati za njim, hehe
Ruth rendel in simenon mi ne potegneta prevec, prva je prevec roza, drugi preveczakompliciran. Za Folleta in de milla bom apa naslednjic pogledala.
Lep pozdrav in mirno branje
Mami
Tudi meni je bil Mankell všeč – napovedujejo izzid še cele vrste njegovih knjig… Navdušena sem bila nad Marinino, Waltersovo itd… in zdaj tudi jaz ne vem, kaj naj še berem (vsi zgoraj našteti so bili že “v delu”)…
Škoda je le, da niso prevedli več Marininih knjig, baje jih je napisala veliko…
Lep dan,
Irena.