Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis 2 x John

2 x John

Halo, lepo pozdravljeni vsi
Sem bolj na novo tukaj in vidim, da se pogoarjate o zanimivih temah. No najbrž tako kot povsod, nekaj je poznavalcev, večina pa samo amaterskih bralcev. Jaz recimo sem samo amaterska bralka. Preberem kar dosti, ne vztrajam pa pri vsem, kar mi pride pod roke.
V vsem mojem bralskem stažu pa sem si izbrala recimo dva pisatelja, ki mi ležita: John Irwing in John Fowles.
Zanima me, če se tukaj najde še kdo, ki sta mu tadva všeč.
Je pa tako: kot se menjava razpoloženje in obdobja prehajajo, tako pašejo tudi drugi pisatelji. Recimo, Ilf in Petrov, tadva sta tandem 1A 🙂
No, pa lep pozdravček vsem!

Živjo, Lisa!

Vesela sem, da imamo novo privrženko. Pri potencialnih debatah namreč vedno ugotovimo, kako malo nas je!

Glede Johnov: meni je zelo všeč Fowles, Irving pa ne. Si pa prišla ravno pravi čas, saj se menda pripravlja debata o Irvingovem romanu ‘Eno leto vdova’. Poglej malo nižje.

LP Oja.

Pri meni pa 0-krat John. (vsaj kar se teh dveh tiče). Irvinga ne poznam (zato tudi ne sodim), Fowlesa pa nikakor ne morem predelati. Se trudim in trudim – pa mi ne uspe. Nekateri so tako navdušeni nad njim, mene pa strašno dolgočasi. Ne najdem ničesar kar bi me pritegnilo pri njegovem pisanju.

LP, Ela

Živjo, Mag je pa ja super :))

Tudi jaz sem komaj danes odkrila tale forum. Sem “amaterka”, ampak zelo rada govorim o knjigi, ki jo berem.

John Irwing je tudi meni všeč. Lahkotno branje, ampak marsikdaj razmišljam zelo veliko o knjigi, ki jo berem.. Ne gre mi iz glave.

Katero knjigo mi priporočate od Johna Fowlesa?

New Report

Close