Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Zavajanje kupcev prek oglasov

Zavajanje kupcev prek oglasov

Za seminarsko nalogo, ki jo bom morala konec leta zagovarjati pri poklicni maturi sem si izbrala temo: “Zavajanje kupcev prek oglasov”. Prosim vse, ki veste za kakršno koli obliko literature, ki bi mi prišla v pomoč, da mi poveste.

Thx

si mogoče včeraj gledala dnevnik tv slo? ADLER je popolno zavajanje, poskusi z iskalnikom

Naslov knjige je 2.999 SIT, Beigbeder Frederic. Kot nalašč zate, najbrž.

Na Oglaševalski zbornici Slovenije imajo pravilnik, ki določa, kaj se v oglaševanju sme in česa ne. Obstaja tudi častno razsodišče. Seveda je pravilnik precej ohlapen, ampak verjetno bi ti bil kar v pomoč. Če ne drugega, bi lahko videla, koliko smo podvrženi tovrstnemu zavajanju pravilom navkljub.

PRedlagam obisk knjižnice na FDV .. tam boš našla 1001 diplomsko na to temo. Če poznaš koga, ti znajo pomagati tudi zapiski predavanj predmeta Trženje in tržno komuniciranje in Psihologija trženja.

Po moje obstajajo tudi kodeksi oglasevanja, a verjetno pri posameznih medijih. Veliko uspeha! Ker te nesnage je res doti preveč. Tudi jaz prebrala knjigo 2.999. Taki vrste cene smo rekli vcasih Batova cena (ne vem, ali so si te vrste zavajanja izmislili pri Bati)?

New Report

Close