Najdi forum

help

OJ!

Rada bi naslov in avtorja kakšne dobre knjige – recimo na temo kot je npr. Skrivnost sedmih palm od Konsalika. Kej podobnga mi svetujte.

Aja – kakšni sta Beznica in Nana od Zole?

Ja, ne vem…ce ti je všeč en Konsalik, ti bo verjetno všeč vse od njega.
Zola rules! Beznica je neke vrste prvi del, Nana je pa nadaljevanje. Ce imaš kolikor toliko dobre živce in želodec in če te knjige ne pripravijo do joka…se ju loti čimprej!

Veliko užitkov ob branju!

Ken Follet:LEV

Ken Follet: Lezi med leve!

Draga Bar, vsake toliko časa vzamem v roke Zolajevo Beznico, Nana, Trebuh Pariza in Germinal.. Zola je mojster naturalističnega romana. Sam je dejal, da umetnost po njegovem ni nič drugega kakor življenje samo, življenje pa je treba študirati, če hočemo razložiti in razumeti stvaritve človeštva. Ne bo ti žal, če boš prebrala katero od njegovih del, najbolje pa kar vse zgoraj naštete. Obilo užitka!

smem predlagati ČIPKE, 1 in 2 del, čeprav je enka dosti boljša – je videti, da je dvojka napisana samo zato, da je zadostila lačne množice.

lepo branje.

Hojla!

Vem, da odgovarjam na zelo staro sporočilo in ga mogoče ne bo nihče prebral – a vendarle. Ko govorite u Zolaju, ki me je zelo prevzel, pa čeprav nekateri menijo, da je zatežen, VSI pozabljate na njegovo NAJBOLJŠE delo: Greh abbeja Moureta. Enostavno knjiga, ki jo je treba prebrati vsaj vsakih pet let, da se spomnimo, kako majhni smo in kako je narava vsemogočna in večna. Dragulj na moji knjižni polici.

Pozdravček!

New Report

Close