Naslov knjige
Ker več glav več ve se obračam na vas. Se kdo spomni oddaj ob petkih zvečer (bo kar nekaj časa nazaj – zagotovo približno tri leta) – gost je bil en pater – nikakor se ne morem spomniti imena (pa ga imam nekako na koncu jezika), kar drobne postave z brado in očali – teme so bile družinske (o vzogji otrok, o medsebojnih odnosih …) oddaja je potekala v živo in je odgovarjal na tel. klice ali pa debatiral o tem – izdal je tudi knjige na to temo …
Se morda kdo spomni vsaj priimka tega patra, če pa še naslov knjige pa jupi … Ko bom imela priimek bom lažje zbrskala kaj več v knjižnici.
Medvedek Pu
Dragi Medvedek Pu, če te prav razumem je bil to najbrž p. Christian Gostečnik.
V Družini ima redno, zanimivo rubriko”Srečal sem svojo družino”.
(Ne grenite svojih otrok, Človek v začaranem krogu, Srečal sem svojo družino, Psihoanaliza in religija, Poskusiva znova, Sodobna psihoanaliza, naslove našla s pomočjo Googla; vpiši samo ime, informacij je veliko)
LP
Ej Mitka, ja to je to, sedaj ko si napisala njegovo ime sem se v trenutku spomnila. Vem da sem tedaj te oddaje v katerih je bil gost poslušala kar dvakrat – ko je bila na sporedu in ko je bila ponovitev. Res je bil meni enkraten v tistih oddajah … že sam način govora in razlage … ima en krasen pomirjajoč glas … ful je dober … hvala ti Militka in Hrošč za “razsvetljenje” …
Ej Hrošč napisal si “res dobra izkušnja”. Si bil na kakšnem takšnem njegovem srečanju. Ta pater izžareva eno tako posebno prijazno energijo … če uspem grem kar danes v knjižnico …
Hvala obema.
Medi