Najdi forum

sejem

Kako ste kaj zadovoljni s sejmom, ste šli kaj pogledat ali kupit oziroma kaj poslušat?
Jaz mislim it jutri, pa bom videla 🙂

Jaz sem bil včeraj na slovenskih beatlih. 50 let potem-Kovič, Zlobec, Menart, Pavček. Bilo je zelo zabavno. Zelo mi je bilo všeč. In imam podpisano knjigo od vseh štirih. Ste bili? In zakaj ne? Pred tem pa sem malo poslušal Arturja Šterna, ki pa ni deloval tako hudo napihnjeno kot sicer. Skoraj sramežljivo simpatičen je bil. Mogoče pa se mi je zdel tak zaradi nove frizure. V bistvu pa sem ga poslušal zgolj zato, da sem si priboril fajn sedež za veliko četverico. Sem pa hotel videti kako izgleda človek, ki želi Šternov podpis (naj bi podpisoval knjige), pa mi ni uspelo. Nihče ni pokazal te želje.

Kupil sem 5 knjig, od tega le eno zelo ugodno (Biblija v slikarstvu za 2.500 sit!). Sicer pa ni bilo nekih blaznih znižanj. Tokrat me ni presenetila nobena nova izdaja, ki se mi bi izmuznila (lani me je Losos dvoma od Adamsa, no ja, našel sem Freuda o vicih, a z Analecto nisem na tekočem), namesto kuharskih knjig pa je prevladoval pop-psiho ****. Vsaj občutek sem imel tak.

New Report

Close