Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Bogati očka, revni očka

Bogati očka, revni očka

Je kdo bral to knjigo in kaj menite o njej? Jaz sem jo ravnokar, v prvem delu me je zelo navdihnila, v drugem pa se lahko le zamislis, da eni pa res znajo. Mislim, da takšno bogatenje v Slo ni možno. Je pa knjiga v knjižnici ves čas sposojena, jo moraš rezervirati, tako da jo vsi berejo. Komentirajte kaj!

Super knjiga. Prebrala sem jo že večkrat. Vsekakor dobiš ideje, kako obogateti. Vse je možno, samo potruditi se je treba.

Trenutno jo bere moja sestra in pravi
da je to dolgotrajen postopek(obogateti in se mlad upokojiti,
saj moraš pač nenehno delati na tem, kar je logično).
Ko jo dobim in preberem, pa napišem tudi komentar.

V osnovi mi je bila knjiga všeč, vendar se mi zdi, da dosti tovrstnih knjig bazira predvsem in zgolj na teorijah, pa še to v ameriškem okolju, kar pa je presneto težko uspešno prenesti v naše življenje.

Strinjam se, da lahko dobiš kakšno koristno idejo ali smernico za izboljšanje kvalitete svojega življenja, vendar kaj več mi še od vseh teh nasvetov v knjigah ni uspelo. Mogoče je majhen korak dober korak.

Ali pa sem premalo pogumna? Kdo ve.

moje mnjenje je,da si premalo pogumna.in ne samo ti, vendar vsi,ki mislite, da je to tezki prinesti amerikanizacijo v slovenski okolis.nic ni pretezko.trudit se je treba.in z lahkoto se mlad upokojis.zagotovljeno.in vedno vec je v sloveniji tega!

Kdor je navajen bogateti, se nikdar ne upokoji, ker ga bogatenje zasvoji – zasužnji, da še na starost ne morejo uživat, ampak se samo še naprej grebejo in grebejo…..

New Report

Close