delove knjige- po začetnem navdušenju, razočaranje…
me zanima, če je še kdo razočaran.
včeraj sem začela brati zbogom orožje. najprej me je šokirala majhnost črk, kar s težavo sem brala. je to še koga motilo? mogoče je razlog tudi v tem, da sem na porodniški in zadnje pol leta nisem prebrala ničesar obsežnejšega. .
in takoj na prvi strani še nekaj: tekst usmerja na opombe na koncu knjige, ki pa jih tam sploh ni!
ob prvem preletu knjige sem opazila tudi nekaj tiskarskih škratov…..
povejte, sem preveč kritična?
No, kaj pa sta pricakovali? Knjige so cenejse tudi zaradi slabse kvalitete – glavna pa je VSEBINA! In za 990 sit pac morata pricakovati tudi kaksno tiskarsko napako (tiskano v Spaniji), pa majckene crke, slabsi papir…
Glavno je, da se morda pa zaradi te akcije le povecajo bralne navade pri Slovencih – vsaj upam…
:))
ja in kaj v x-krat dražji knjigi, imenitnejše založbe ni nikoli nobenih tiskarskih napak in so črke v formatu 14 ???
Ter na primer kakšni visokošolski učbeniki, ki izhajajo, če ne že vsako leto pa vsaj vsako drugo leto novi, kao popravljena izdaja, v njih pa je enako število tiskarskih napak, za tistih najmanj 6 jurjev pa imaš srečo, da ti po enkrat prelistanem učbeniku ne izpadejo vsi listi ven!
Ok, tiskarskih/slovničnih napak naj res ne bi bilo, samo … če bi bile vse knjige brez, bi bil svet idealen (ste brali KL? Članek o knj. sejmu z Londona, panda:).
Se strinjam, da Delove knjige niso prav zelo kakovostne. Ampak vseeno ne morem verjet, koliko kritik pade na to njihovo akcijo. Jaz sem samo vesela, da je :))