Najdi forum

panika

od Dese Muck. Knjiga je zakon, zabavna, lahka, odlična razvedritev. Samo me je malo presenetilo, ker jo imajo v knjižnici pod “pionirji”. Knjiga ima nekaj sočnih izrazov. Ko sem to omenila knjižničarki, je rekla da so tako uvrstili knjigo v nuk-u. Po kakšnem kjuču tam razvrščajo knjige?

________________________________________________________ <http://matjer.moj-album.com/>

popolnoma prav imaš. nikakor ne spada pod “pionirje”.
se pravi, da je tisti, ki je določal knjigi CIP, avtomatično predvideval, da je knjiga za mladino, če je Desina. žalostno, žalostno…. knjižničarki lahko brez skrbi rečeš, da je ta oznaka (pionirji) hudo napačna, saj je knjiga absolutno pisana za odrasle. sploh so pa na veliko to, da je to prva Desina knjiga za odrasle, omenjali tudi v medijih! tudi ne bo odveč, če boš rekla, da se jim NUKovih oznak ni treba držati kot pijanec plota. knjižnica ima vso možnost, da knjigo uvrsti po svoje in ne nujno tako, kot je napisano v CIPu.

ne vem, če bo to držalo – vsaka knjižnica sama določa, kam bo postavila knjige, nuk nima nič pri tem

luna,
še enkrat natančno preberi moj post. trdim do pike isto, kot ti!

oh, oprosti, nisem odgovarjala tebi, pač pa pepelki

ježešna 🙂
nastavljeno imam tako, da so vsi odgovori vidni, tako da ni vidno, kdo je komu odgovoril…

ampak glavno, da se strinjava :-))

Sorry, ampak ta knjiga je total utrgana. Glavni lik je tako naiven, dvomim, da so ženske v poznih tridesetih tako naivne in neumne kot je ta.

hormoni

New Report

Close