Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Usoda duš

Usoda duš

Pozdravljeni

Ker sem nova na tem forumu in še nisem prebrala vseh tem se že vnaprej opravičujem, če ste o tej knjigi že govorili.
Napisal jo je Michael Duff Newton in zanima me kaj vi menite o napisanem v knjigi in ali verjamete v to kar je napisal.

Jaz jo ravnokar prebiram in moram povedati, da sem presenečena, ker na tak način še nikoli nisem gledala na življenje in življenje po smrti. Ker sem kristjanka sem do zdaj bila prepričana v nebesa in pekel. Čeprav sem se zanimala in počasi že začela verjeti v reinkarnacijo saj sem prebrala kar nekaj knjig o budizmu.

Hvala že vnaprej za vaša mnenja

LP

Hojla.

Prebrala sem jo pred leti in verjamem. Na koncu se vse poklapa tudi s tistim, kar so nas učili v cerkvi in to je, da smrt ni konec, ampak samo drugačna oblika bivanja.

Lep dan.

prebrala sem jo in se mi je zdela zelo verjetna, potem pa sem prebrala še drugi del, pa nisem mogla niti do konca prebrati, ker se mi je naenkrat zazdelo vse skupaj tako nakladanje.

Kako to misliš drugi del? A obstaja še ena knjiga s tem naslovom ampak 2?

Morda si prebrala prvo knjigo Potovanje duš? Tiste jaz nisem prebrala, ker je baje podobna tej le da je ta Usoda duš bolj obširna in podrobna.

Najlepša hvala za mnenje

Lp

Drugi del knjige ima naslov Usoda duš – nova poročila o življenju med življenji. Vsebina knjige je zanimiva, če na smrt gledaš kot na nekaj kar ne povzroči konca …. tolažba pač, ki te deloma prepriča, deloma pa je kar za lase privlečeno.

Torej, prebral sem le prvi del Potovanje duš in moram reči, da mi je knjiga spremenila življenje. S knjigo sem prišel do novih spoznanj o življenju in posledica tega je bila, da sem začel malce drugače gledati na življenje. Včasih sem se bal smrti, zdaj mi je vseeno. Poleg tega pa jemljem življenje samo bolj z lahkoto. Sem manj obremenjen z mislimi. Knjigo jemljem kot neke vrste priročnik, kako živeti.

Sicer me pa ideja o reinkarnaciji spremlja že od dne, ko je umrl ded in je sčasoma postala del mene.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Bo kar držalo kar piše v knjigah, sam tudi že dolgo delam regresije in raziskujem duhovni svet. Mislim da bom enkrat napisal knjigo, ki bo še zanimivejša od teh dveh.

Meni je bila knjiga (obe, tudi Potovanje duš) nekakšen pomočnik, da sem sestavila puzzlo znanj, ki sem si jih nabrala v tem življenju. Nekako se mi zdi, da je tako lepo vse “zlepila” skupaj. Čeprav sta obe knjigi obširni, sem ju prebrala v hipu (vse je relativno 😉 , vsaj glede na druge, krajše knjige.
Lepo razložita naše poslanstvo tukaj in učne procese duš.
Pred branjem teh knjig (sem že verjela v reinkarnacijo) sem se spraševala kam gremo kot duše (žal v nebesa in pekel nisem verjela).

Še več takih, Zoja

New Report

Close