Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis za absolventko

za absolventko

Pozdrav!
V eni temi si mi napisala da večkrat zahajaš v antikvariat v Lj in Kr.Ker sem skoraj čisto na koncu Gorenjske malo krat zaidem v Lj.Če boš kdaj zasledila knjige od Marije Jurič Zagorka,bi te lepo prosila,če me obvestiš.Knjige so Čarovnica z griča in pa prestol.Že vnaprej lepa hvala.

Lp Maruša

ojla,

1. v trubarjevem antikvarjatu trenutno nimajo nobene knjige te pisateljice, vendar pridejo in grejo, pridejo in grejo, zato je najboljše, da pokličeš in rečeš na te zapišejo v zvezek in ko bo knjiga prišla te pokličejo

2. v bukvarno bom šla verjetno v četrtek, včeraj je bila namreč zaprta

3. na gallusovem nabrežju pa imajo 15 njenih knjig, in sicer:
a) prestol marije korvin
I-1,10
II-2,11
III-3,12
IV-7,13
V-8,14
VI-9,15
VII-16

b) čarovnica z griča-dvorne spletke I in II

cena posameznega izvoda je 800 sit

če hočeš se lahko kaj zmeniva (pusti mi telefonsko številko bova lažje komunicirale)

4. na spletni strani od antike v celju sm vidla, da imajo čarovnoce z griča-tekmica marije terezije 1 in 2 za ceno 2000 sit

5. potem je še tle proantika v radovljici, pisana beseda in bukvarna ciproš v mariboru, antikvarjat libris v kopru, antikvarjat v kranju (usoda neznana), boljši trg z manjšimi prodajalci knjig v nedeljo zjutraj ob ljubljanici (v starem delu ljubljane).

boš vidla, ki boš na koncu imela celotno zbirko!!!

lp

Ojla!

Kaj pa če ti napišem rajši mail,pa ti potem po mailu pošljem telefonsko.

Lp Maruša

Bila v tudi v bukvarni, vendar nimajo nobenih njenih knjig. E-maila pa žal ne bi pisala tle gor.

lp

New Report

Close