Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek test tunine v oljčnem olju

test tunine v oljčnem olju

Živjo,

pravkar sem si ogledala prispevek o testu tunine v oljčnem olju, ki ga je opravila Zveza potrošnikov Slovenije, vendar pa so rezultati na njihovi spletni strani na voljo le registriranim uporabnikom. Če je kdo od vas tu morda član, bi zelo lepo prosila, če bi mi lahko ta test posredoval na mail (golden.glam(at)gmail.com), ker me zelo zanimajo rezultati.

Najlepša hvala in lep pozdrav,

gglam

Pa kaj so fukjeni teli na ZPS??? Sej niso ona-on jebenti, da je treba plačat…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

2.9. bo viden vsem v reviji VIP

DRRR, testi stanejo, saj je bilo pokazano, da so vključeni laboratoriji in različni strokovnjaki. ZPS je nevladna organizacija in pomemben del njihovega financiranja so članarine. Niso plačani s strani države. Zato so testi na vpogled v reviji VIP oz. članom.

Tudi mene zanima tokratni test. Pri prejšnjem smo ugotovili, da že dolgo kupujemo zmagovalno tunino, ker nam je bila pač najbolj všeč.

Katera tunina pa je bila zmagovalna v prejšnjem testu?

Član je vsakdo, ki je naročen na revijo VIP. Ni draga zadeva glede na to, da v njej najdeš marsikaj zanimivega in uporabnega.
Lahko pa kupiš samo to številko s tunami, kot ti je že nekdo svetoval.

No, sem ravnokar videla na spletni strani (očitno ni še nihče tja pogledal), da ta mesec celo podarijo revijo;

Po moje bo zdajle hud naval :))

Katera tunina pa je bila zmagovalna v prejšnjem testu?[/quote]

Sparova tunina v oljčnem olju. Nam je bila bolj všeč kot takrat recimo najbolj oglaševani Rio mare in Calvo. Še zdaj jo kupujemo. Me zanima, kakšna je trenutna situacija. Saj poštar kmalu prinese revijo.

Hvala, ena članica, vidim, da so to objavili danes, sicer pa nisem revije še nikoli videla na policah, zato vprašam, če mi bo všeč, pa se bom seveda tudi naročila:)
Lp,
gglam

New Report

Close