Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Kaj v tem trenutku berete?

Kaj v tem trenutku berete?

Trenutno berem knjigo Potem avtorja Rosamund Lupton, odlično napisana knjiga. Priporočam.

Kate Atkinson: Emotionally Weird

S Kate Atkinson imam podoben “odnos” kot z Donno Tart: dogaja se, da me v njunih knjigah kaj zmoti, imata pa obe nekaj, zaradi česar njuna dela požiram in jima marsikaj odpustim 😉 Velja tudi za to.

Tek za zmajem
star dolg:-)

Več pa na: http://hermioninblog.blogspot.com/

Knjiga, ki mi je vzela sapo in s tem tudi željo da bi v bližnji prihodnosti prebrala še kakšno knjigo, saj je bila ta tako zelo dobra, da se mi bo še lep čas vrtela v glavi, je : Tek za zmajem avtorja Khaled Hosseini in je knjiga za katero že zdaj vem, da jo bom še brala in da se ji bo bilokatera druga le s težavo približala:)

Ivanka tudi meni je bila knjiga Tek za zmajem sila vešč…………

Iščem impotentnega moža

sem približno na polovici.

Megan Maxwell: Spominčice.

Prebrala bom do konca, nista pa knjigi noben presežek.
Vsebina: pet prijateljic išče ljubezen svojega življenja.

Ravnokar sem prebrala drugo knjigo iz trilogije Stoletje. Zelo, zelo dobri knjigi. Ju je mogoče kdo prebral?

Zdi se mi, da še tretja knjiga ni prevedena v slovenščino. Na mojo žalost. Komaj čakam, da bo.

Toni so vzvišene besede: Nikolaus Harnoncourt

Krasno, navdihujoče druženje (intervjuji) z avstrijskim dirigentom in njegovo samoniklo mislijo. Govori tudi o tem, da je umetnost popkovina, ki nas povezuje z božanskim. Močno priporočam.

7 navad zelo uspešnih ljudi, Stephen R. Covey

približno na polovici sem…svetovna knjiga

​_________________________________________ "Attitude is a little thing that makes a big difference."

Anja Radaljac: Polka s peščenih bankin

seveda. Kaj pa drugega. Saj je bilo dovolj govora o tem.
Prišel sem do 23 strani in zagotovo mi bo uspelo vsaj še nekaj listov. Mislim, ne vidim razloga, da mi ne bi.

Ta zapis ni EPP
Za vsak slučaj, da ne bi kdo mislil.

G.

New Report

Close