Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Bookdepository

Bookdepository

Iščem Moleskine beležke s pikčasto notranjostjo in pri nas nisem našla pravega oz. so za primerljive cene ful višje. Našla pa sem ugodnega tukaj https://goo.gl/7Gd36U Sedaj pa me zanima ali je že kdo naročal iz te strani? Verjamem, da ja, ker imajo res veliko zbirko knjig tudi pa kot zgleda tudi brezplačno poštnino. Kako hitro pride pošta v Slovenijo?

U si me spomnila na to stran, ja sem naročala pred leti. Vedno prišlo hitro in bp.

Hehe tudi jaz sem se zdaj ponovno spomnila na to stran. Še dobro, da koga kdaj zanima in povpraša tukaj, da se spomnimo na te zadeve 🙂 Se priključujem zgornjemu odgovoru, hitro in bp.

jaz ves čas naročam knjige na Book depositoryju, brez poštnine je, malo pa traja, da pride, ponavadi kakšnih 14 dni. super stran
za moleskine poglej še na mimovrste, imajo tudi

Tudi jaz sem tega iskala s pikčastimi stranmi in sedaj dobila 🙂 Predvidevam Bullet planer zadeva?

Pri nas kar redno naročamo zi bookdepository. Cene so mogoče malenkost višje kot drugod (npr. Amazon), ampak je brez poštnite.

Dostava pa ni ravno hitra, kakšen teden zagodovo, lahko pa tudi 10 ali 14 dni.

Vsake toliko kaj narocim. Moje mnenje je enako kot zgoraj. Malo drazje kot Amazon, a je zato postnina ze vkljucena. Nikoli nobenih problemov, ce odstejes, da je dostava pocasnaaaa a a a.

Meni je ta stran zelo všeč, saj na njej dobim številne knjige glede osebne rasti, time managementa ipd. tem, ki me zanimajo. Pri nas je veliko težje, plus tega so pri nas te knjige kar držaje, če primerjam z Emko, ki ponuja tudi knjige v angleščini. Priporočam!

Book depository?

Tudi jaz kdaj kaj kupim tu… dostava cca 10 dni.

Ta stran je super, ker do sedaj nisem imela nobenih težav. Dobiš pa dejansko vse kar potrebuješ tudi od strokovne literature. Nazadnje sem kupila ene ful fajne knjige za učenje angleščine, morem malo ponovit znanje 😀

Sicer skoraj vsak mesec kaj kupim na BD, ampak tole pa naročam preko ali expressa. Biiiiiiiiiiiiiiistveno ceneje in do sedaj še vedno vse bp. Sem pa naročala že vse živo.

Jaaaaa… Super stran!! Res ni da ni kaj vse ne dobiš, predvsem za tiste, ki nam tuji jeziki niso problem. Jaz sem ravno včeraj prednaročila novo knjigo iz serije Red Queen <3 <3 Vaš link Ceneje so kot pri nas in še brez poštnine.

New Report

Close