Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Nepremičnine na Gorenskem

Nepremičnine na Gorenskem

Z ženo sva gledela na netu nova stanovanja v Škofji Loki. Za večje 4 sobno stanovanje (100 m2 stan. površine) in nekaj malega vrta (terase) je cena postavljena na 40 mio. sit. K temu je potem dodana manjša shramba. Cena parkirišča v kleti (cca. 1,5 mio) ni vključena v ceno.

Se vam zdi cena primerna?

Osebno misliva, da bodo cene šle v primeru mest, ki so cca. 20 do 30 km iz LJ samo še gor. Škofja Loka trenutno mima pametne povezava z LJ, ko bo pa imela potem pa …

Sam kupujem novo v Kranju trisobno 88m2 + 36m2 terase za 36mil sit skupaj z garažnim boksom!

Kdaj pa bo imela boljšo povezavo z LJ? Kolikor jaz vem, ni nič v planu. Če je kaj, mi prosim povejte. Tunel čez Šišenski hrib pa po mojem za ŠK. Loko tudi ne bo dosti pomagal.

Cen stanovanj niti ne spremljam, cene zemljišč na tem področju pa so mi bolj poznane (vsaj 130€ na kvadrat) in se mi zdijo absolutno prenapihnjene, zlasti glede na vožnjo do LJ, ki je kljub relativni bližini katastrofalna. Recimo v Grosupljem so cene parcel nižje, pa glede vožnje do LJ sploh ni primerjave.

Tudi jaz se zanimam za takšno kvadraturo, pa so mi svetovali naj počakam novi zakon in ta popis nepremičnin,saj se bo tržna cena nepremičnin poenotila v vsej državi.
Manjša stanovanja naj bi obdržala približno isto ceno,medtem ko naj bi se večja pocenila,saj naj bi zaradi davka bila ponudba večja kot povpraševanje.
Glede povezave v Šk.Loki : obvoznica naj bi bila končana v naslednjih 4ih letih,čeprav jaz temu ne verjamem.Moja mama pravi, da od obvoznice govorijo že odkar sem bila jaz dojenček.Tega pa je sedaj že 27 let,pa še vedno niso niti ene lopate izkopali.Vse kar vidimo občani je le zakoličena trasa,kje naj bi šla.
Je pa vlakovna povezava super.Vlak vozi vsake 30 min.In si v 25 min v LJ.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close