prodam stanovanje
za Bežigradom, 63 m2. Stanovanje je predelano v 2,5 sobno. Imamo veliko dnevno sobo 6x4m2, manjšo spalnico, sobo 3,80x 4m, kuhinjo z jedilnico, ki je z polkrožnim zidom razdeljena od dnevne sobe. Balkon ,kopalnica z wc-jem, klet. Smo v zelenem naselju zraven igrišč za tenis,košarko, bmx stezo,skratka za otroke idealno. Smo prvi lastniki. Smo na 6/8 nadstropju.
Stavba je zgrajena 1983, je vzdrževana. Če je kdo interesent…..
Živjo,
Lahko zaupaš naslov in okvirno ceno? Mi smo vsekakor interesenti za bežigrajski konec (imava oba tam službo).
lp Lana
lahko si prideš pogledat, pa se bomo zmenili :-)) 041/ 754-894
zmenjeno; se slišimo jutri!
lp
Zdravo,
sporočava vam, da je (za nas) cena previsoka.
Hvala in vso srečo pri prodaji!
lp
Živjo Kalina,
brez zamere, ampak ne zdi se mi fer, da ti povem ceno. Obrni se na Loreno, ki stanovanje prodaja, pa se boste zmenili – so res prijazni ljudje.
lp
lana- srečno pri iskanju. Poljubi otročka :-))
kupci bi morali skupaj držat, drugače nas bodo prodajalci po domače rečeno na***vali kot elastiko…
torej če izpeljem logično zadnje dva odgovora pomeni, da obstajate ljudje ki radi samega sebe nate***jete ?
ejga, ne ni logično.
Večina ljudi ki prodaja svoje stanovanje hkrati kupuje novo. ja, večina si stanovanjske problematike ne rešuje prvič. In večina ljudi nikogar ne nateguje.
🙂
prodajalec želi čimveč dobiti – in kupec čimmanj plačati; meni je logično da si skupini pomagata med seboj maksimirati svoje koristi – je pa res, da ima vsak človek svojo logiko….
Forum je zaprt za komentiranje.