stanovanje v centru LJ PRODAM
Ljubljana – Center, Poljanska cesta
podstrešje 100-letne hiše z leta 2002 obnovljeno streho, 3 nadstropje
130 kvadratov 4 sobno stanovanje + (kuhinja, jedilnica, dnevna soba, 3 spalnice, galerija, terasa, kopalnica, dve shrambi, garderoba)
pogled na Kamniške alpe, Golovec in Grajski hrib
obnovljeno 2003-04, kuhinja opremljena nadstandardno ostane, v kopalnici tuš kabina in banja
ADSL, internet, kabelski tv, klima, ogrevanje mestno, topla voda bojler, možnost lastnega ogrevanja na elektriko
brezplačno parkiranje možno na javnih parkiriščih ob stavbi, možen tudi najem parkirnega prostora v garaži neposredni bližini
cena – 55 mio SIT
SPOSTOVANI,
> SPOSTOVANIFranc Luksic NEPR posrednik z LICENCO MOPE st. 723
cena je pa kar zasoljena…taka stanovanja so se prodala po okoli 40 mio…razen če je terasa ni vključena v kvadraturo in je je vsaj 50 m2.
Cena sploh ni zasoljena, sploh ne za tako veliko kvadraturo in stanovanje v centru Ljubljane. Ne vem kje nekateri živite? Ali sploh veste kakšne so cene v Ljubljani?
če se tebi ne zdi zasoljena cena, potem imam po tej ceni kar nekaj stanovanja za prodat, bom dobro zaslužil, sporoči če si resna, pa se dogovoriva…
Mi že imamo novo stanovanje v centru Lj, 30 kvadratnih metrov manjše od tega in s parkirnim mestom v garaži, cena pa je bila par milijonov višja od te. In lahko še dodam, da so bila vsa stanovanja prodana en dva tri.
jaz ti seveda nisem kriv, če si stanovanje preplačala…po drugi strani si pa omenila čudežno besedico “novo”….
Jasno je, da vsako stanovanje v Lj preplačaš, vendar so tu pač takšne cene.
Beseda preplačati ne pomeni, da so take cene temveč, da si plačala več kot bi lahko oziroma več kot plačajo drugi.
podal sem mnenje in vprašanje, na katerega pa žal nisem prejel odgovora….
Oprostite, mah.jong.
kako se glasi Vaše vprašanje? Sem ponovno prebrala Vaše prispevke in nisem našla nobenega vprašanja.
rade volje ponovim za tiste ki ne znajo brati med vrsticami – terasa ni vključena v kvadraturo in je je vsaj 50 m2 ?
Kakor se pogovarjam z drugimi in slišim se v centru LJ stanovanja prodajajo po 3-4000 EUR. TA cena je smešno nizka ( če ne že sumljiva:). ALi mogoče kaj manjka tem stanovanju, da ga še niste prodali in ga prodajate tukaj po internetu-forumih?
Se pa strinjam z trditvijo mp25.
Ne moreš primerjati cene tvojega – novega stanovanja v centru Lj, s podzemno garažo – s ceno podstrešnega stanovanja v sto let stari hiši – samo po kvadraturi. Po logiki: tvoje je 30 m manjše, pa je bilo celo dražje od tega starega.
Odgovor na tvoje srdito vprašanje, kje da živimo in če sploh vemo, kakšne so cene:
v Ljubljani, ja, vemo.
Neverjetno zanimanje za to stanovanje….
poglej, poglej,….cena že pada….10 %….in pa tudi pri terasi/shrambi sem imel prav…je je res kar 50m2 žal pa je vključena v kvadraturo…kar se tiče zavajanja, smo že kar na nivoju stanovanjskega sklada….
Je že kaj novic o novi ceni….pri 105.000 bi me začelo zanimati…seveda, če obstaja možnost kopanja ?
Kdor ima malo pameti, ne bo kupoval stanovanja v 100 let stari hiši. Kaj pa potresna varnost?
Tako stare hiše ne ustrezajo minimalnim zahtevam sodobne protipostresne gradnje. Že pri šibkejšem potresu, kot je bil recimo zadnji v Posočju, bo večina podobnih hiš v LJ poškodovana do take stopnje, da ne bodo več primerne za bivanje, če že ne bo prišlo do porušitve in smrtnih žrtev.
peter3
oprosti, ampak daj malo preveri o čem pišeš. V Lj smo imeli kar nekaj potresov, pa se še nobena hiša (od tistega katastrofalnega v predprejšnjem stoletju po katerem so začeli z popotresno gradnjo) ni v centru zrušila. In moja je prava teenagerka v primerjavi z nekaterimi damami – npr. vse okoli robbovega vodnjaka jih imajo med 300 in 400. Poleg tega je omenjena hiša grajena po velikem LJ potresu in gre za protipotresno gradnjo.
Z kupovanjem v starih hišah je pa tako – moraš bit človek za to. In v LJ nas je zelo veliko takih, ki imamo stare hiše (vzdrževane, prenovljene…) radi. In v njih radi živimo.
mah.jong
na provokacije nisem namerno odgovarjala. Sicer pa je stanovanje prodano, za miljon manj od zahtevane cene. In ne, terasa (12 kvadratv) ni vključena v opisano kvadraturo.
Vseeno prav lep pozdrav!
se pravi za 13% manj od zgoraj napisane cene ? posebna ponudba za uporabnike mon? toliko o provokacijah…
terase mogoče ne, zato pa sta shrambi res veliko vredni…no ja, na koncu ima trg zmeraj prav, kajne?
SPOROCITE mi vaso GSM stevilko, ker sem ravno danes sprejel povprasevanje po 3- 4 SS v Centru LJ. s pogledom na Golovec, Lj. Grad
moj GSM 031-326-265 Franc Luksic
Ma kva se vsi pretvarjate (mislim na prodajalce stanovanj). Že eno leto spremjlam trg nepremičnin in je vse prenapihnjeno do k… Ena te ista stanovanja se prodajajo ze 6-12 mesecev. Ce mas vsaj mal poslihtan v glavi zbiješ ceno tud do 20-30% tolk jih brez veze navijajo se posebej posredniki (ne oni pa ne hehe vedno isti odgovor dobim od njih, prodajalec doloca ceno oni sam posredujejo PA JA DE lih zaradi njih je ta 20-30% gap). Neverjetno kaj se vse prodaja za vrtoglave cene, stare podrtije letnik 1950-70 res v klavrnem stanju. Al pa eno stanovanje oglasuje 10 agencij (ma kje je tle smisu?). Tko da od oka kolk jih je v sami ljubljani 40?, no tolk jih mora tud prezivet, zato pa je tko. Ce bi vsde tko super duper laufal, in da smo kupci pripravljen placevati take enormne cene, pa vprasam naslednje zakaj se je za k..62 stanovanj na razpisu sred bivse klavnice haloo poteguje 2500 ljudi. Ce je kaj ekonomistov v vas in ce imate denar za investicijo (kje ste zdej razni posredniki itd) mate ogromno bazo ljudi ki bi bili pripravljeni za normalno ceno pokupiti stanovanja, tko pa zivite od drobtinci ljudi ki so sploh zmožni al pa se jim j… k so itak dobil denar tokom pokom da pokupijo elitne al pa normalne lokacija.
Lp
se popolnoma strinjam! za 120.000 EUR smo pripravljeni v trenutku kupit 65m2. denar takoj. ne pa da boga stara stanovanja v blokovskih soseskah prodajajo za 180.000 EUR. HALO?
lp
Forum je zaprt za komentiranje.