Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Stanovanjski sklad – razpis

Stanovanjski sklad – razpis

S SS RS sem dobila 2x isto pošto (v razmaku 1 tedna), a bi morala kaj nazaj poslati, ker piše, da “natančno preverite in nam morebitne neustreznosti ali pomote pri vpisu v prijavo nemudoma oziroma najkasneje v roku 5 dni po prejemu tega obvestila pisno sporočite na”… Sama kakih nepravilnosti nisem našla in iz zgoraj napisanega sklepam, da mi potem ni treba ničesar pošiljati nazaj.

Živjo,

tudi mene baje čaka priporočena pošta – pa pojma nimam kaj bi lahko bilo, ker ne čakam ničesar. Mogoče je situacija enaka. Sporočim, če je to to. Prosim pa tudi, da poveš, kaj bodo rekli na ssrs, če boš klicala tja!

V glavnem, smo na vezi,

lp

Vežejo na vse možne cifre in nihče ne dvigne telefona. In to v času uradnih ur, ko ti na koncu še enkrat povedo, kdaj so. Za njih nekaj običajnega.

NE BOŠ VERJELA! TUDI MI SMO DOBILI IDENTIČEN DOPIS LE Z DRUGIM DATUMOM!

SI JIH POTEM USPELA PRIKLICAT?

LP

Ne, bom probala spet jutri. Poslala sem tudi mejl, pa je prišlo najprej nekaj v stilu, da ni uspela dostava, nato pa obvestilo, da je bilo dostavljeno. Vse skupaj smrdi. Sem dala vse skupaj za prebrat naši pravnici in je rekla, je vsaki slepi kuri razumljivo, da ni treba nič pošiljati.

Jao! No, bomo tudi mi probali jutri.
Si sporočimo, prav?

Pa drugače, še upate, da bo kaj? Mi smo za 3ss za LJ, pa bo verjetno težka!

lp

Gre samo za spodrsljaj. Brez panike.

Jaz se grem čisto loterijo, vlogo sem dala pa za garsonjero. Poznam precej ljudi, ki so bili izžrebani. In zakaj ne bi Fortuna še nam kdaj česa “podarila”?

Ne gre za pomoto s strani SS RS. Vsem so poslali še enkrat, da pač preverijo. Če ni napak, ni treba nič pošiljati nazaj. Preverjeno pri njih.

Tu očitno nekaj res smrdi. Meni so namreč rekli, da gre za pomoto in da, če zraven ni zahtevka za dopolnitev in v kolikor gre res za identičen dopis, tega drugega, jemljemo za brezpredmetno.

!?!

Torej, v vsakem primeru, je pač ok. Upam, da ne bodo tako nedosledni pri dodeljevanju stanovanj.

lp

Imam črno na belem njihov odgovor, torej jim je za verjeti.

Res super. To pomeni, da levi ne ve, kaj desni dela…

Loni, hvala!

Srečno!

Ne govorite o isti stvari!

Ti praviš, da si dobila dvakrat isti poziv za dopolnitev podatkov. Pomota je, da so enak dopis poslali dvakrat, ni pa pomota, da so ga sploh poslali, ker pač na ta način preverjajo, če so vnesli pravilne podatke.

A je zdaj jasno? Brez panike!

2x ista vsebina, a dva različna datuma.
citirano iz njihoega odgovora:
V zvezi z vašim vprašanjem, ki ste ga zastavili na naši spletni strani vam
sporočamo, da smo vsem zainteresiranim kupcem v pregled še enkrat poslali
izpis. Svetujemo vam, da še enkrat pregledate izpis in nam morebitne napake
sporočite. V kolikor pomot v izpisu ni, vam tega ni potrebno posebej
javljati.

Ne se obešat na vsako besedo, še posebej, če ni poanta v tem. Se lahko čisto vljudno pogovarjamo.

Vsem zainteresiranim kupcem??? Nam niso nič poslali.

Mi smo se že dobro razumeli, a ne 😉

lp

@Lili : že vedo, da vi pač niste zainteresirani…

Halo??? Seveda smo zainteresirani. Če smo dali vlogo….

Saj, zdaj pa držimo pesti…

No tudi mi smo dobili 2x isti dopis le različna datuma.
Veliko sreče vsem,
Lp
P.S, ha koliko vas kandidira za stanovanja ljubljana, cerklje in breg pri kranju.
Mi smo za Cerklje

Mi za Ljubljano.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close