Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine vhod v blok

vhod v blok

Pozdravljeni!

Stanujem v večstanovanjskem bloku, v katerem stanuje 30 družin. Imam problem z mladino (stari od 15-22 let, poleg tega niso vsi iz našega bloka), ki kadijo na vhodu v blok.

Moti me zato, ker imam stanovanje v pritličju, na vhodnem prostoru se ta mladina večinoma glasno pogovarja in kadi. Ker sem nekadilka, me ta dim moti, saj imam na tisto stran še balkon in zračnik v kuhinjo.

Kljub prošnji,da bi šli kadit kam drugam, to ne zaleže in mi zabrusijo nazaj, da imajo biti pravico na hodniku in se pogovarjati. Poleg tega so tla popljuvana, ogorki ležijo povsod.

Kaj naredim, tudi na sestanku je že bila ta tema, pa očitno ne zaleže. Rada bi imela svoj mir, vendar ne bi rada, da bi prišlo do zamere.

Kot prvo se nimajo tam kaj zbirati saj to ni kraj namenjen zbiranju. Ker smo že naredili prehod iz družbene lastnine stanovanj v lastniška imate lastniki pravico odločati kaj je za vas sprejemljivo in kaj ne. Vi postavljate neka pravila. Vi lastniki odločate o svojem premoženju.

Problem je v tem, da starši v vašem bloku nimajo avtoritete nad svojimi otroki zato se zbirajo tam pri tem se jim pa pridružijo še ostali, ki ne stanujejo v vašem vhodu. Skratka vzgaja jih ulica, ampak to je že druga problematika, ki pa je seveda povzezana z vašo situacijo. Ostali, ki pa niso iz tega vhoda pa nimajo tam

Dogovorite se z ostalimi stanovalci naj svoje otroke opozorijo. Če boste še vedno videli katerega od njihovih otrok pred vhodom se pogovorite diskretno z njihovimi starši. Če so odgovorni bodo ukrepali,
Če pa niso vam drugega ne preostane kot policija, ki mora poskrbeti za mir in preprečiti kaljenje miru.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close