Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine kupujeva stanovanje – kredit

kupujeva stanovanje – kredit

Lep pozdrav!
Z možem se odločava, ali bi šla živeti v najem oz. bi stanovanje kupila, saj pričakujemo še enega člana in potrebujemo večje stanovanje.
Imamo že nekaj nagledanih – v vrednosti do 75.000 eur, zdaj pa me zanima, če imava kakšno možnost za kredit, preden grem obletati vse banke..

Zadeva je namreč takšna – zaposlena sem za nedoločen čas, ampak v privat podjetju ( d.o.o.) in dobivam plačo na roke. Sicer vsak mesec plačilne liste, torej so tudi prispevki obračunani, le nakazana ni na banko.
Seveda si jo potem sama nakažem, ker imam odprtih nekaj trajnikov, vendar je le ta v obliki pologa in ne kot osebni prihodek oz plača.
Plače imam nekaj čez 1500 eur neto in seveda še nobenega kredita.
V tem podjetju sem zaposlena že dve leti in mi ne grozi odpoved, kar mi lahko tudi potrdijo.

Je kje kakšna možnost, da bi lahko dobila kredit ali si bom morala res poiskati novo službo, kjer bo plača nakazana na trr? ( ampak verjetno bo tudi plača nižja 🙁 !)

Če je kakšna možnost oz. banka, ki bi mi dala kredit, me še zanima, če potrebujem garanta, so zaradi nenakazovanja plače na trr potem slabši pogoji ( višje obresti..) oz. kaj sploh lahko pričakujem.

Zanima me še, koliko bi potrebovala lastnih sredstev za najem hipotekarnega kredita?

Najlepša hvala za odgovor.

Preglej sosednji forum
http://med.over.net/phorum/list.php?f=178

lp

Pozdravljena matejča

stvar je prekleto koplicirana zaradi plačevanja na roko.

Če me kontaktirate na gsm Vam povem kako in kaj ker nebi tle pisal zaradi preobsežnih iformacij in reklame.

040-708-843 denis

lep pozdrav

Na tvojem mestu bi preverila plačilo prispevkov, davkov, torej, če jih delodajaled DEJANSKO odvaja… saj enostavno ne vidim razloga, da ti neto izplača na roke, ne pa na račun pri banki….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close